PRI ČRNEM KALU TULILE SIRENE: Divjal z motorjem, nato priletel v vozilo v okvari

Kronika

V sredo ob 12.56 je na cesti Rižana–Črni Kal motorist zaradi neprilagojene hitrosti trčil v osebni avto. 56-letni motorist se ni mogel pravočasno izogniti vozilu v okvari, ki ga je po istem smernem vozišču vozil vzvratno oz. spuščal po klancu navzdol 43-letni voznik, z namenom, da vozilo umakne z vozišča. Motorist se je pri padcu lažje poškodoval, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Vse fotografije so simbolične.

Popoldan so policisti v Kopru zasegli osebni avto domačinu, ki ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 13.59 je bila v koprskem križišču prometna nesreča, v kateri se je huje poškodoval motorist.

Kraje in vlomi

V Izoli je nekdo ukradel skuter znamke Piagio Liberty, reg. KP ZB-66, vreden 800 evrov. V Piranu pa je nekdo ukradel skuter znamke Gilera model Runner 50 SP, letnik 2010, črno rdeče barve, reg. št. KPTZ-89, vreden 600 evrov.

Ponoči je nekdo vlomil v lokal v Izoli in ukradel blagajniški minimum.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti od srede od 6. ure do danes do 6. ure obravnavali 24 oseb (od tega so eno vrnili italijanski varnostni organi). Obravnavani po enotah: PP Ilirska Bistrica – 14 oseb, PP Kozina – tri osebe, PP Koper – dve osebi, PPIU Koper – dve osebi, PP Postojna – dve osebi in PP Piran – ena oseba. Med obravnavanimi osebami jih je imelo 14 afganistansko državljanstvo, štiri pakistansko, tri eritrejsko ter po ena oseba indijsko, malijsko ter maroško državljanstvo.

Na Koprskem v zadnjih 24 urah 65 nujnih primerov

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 65 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 206 klicev. Obravnavali so deset prometnih nesreč z materialno škodo, eno z lažjimi in eno s hujšimi poškodbami. Zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali sedem tatvin in dva vloma. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v štirih primerih.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
tupamaros |  30 .07. 2020 ob  17: 14
Nesreča v Rižani - kamikaza je odletel v prepad, točno tu kjer se konča ograja shorturl.at/uvEY3