PRETRESLJIVA ZGODBA ENOLETNEGA DEČKA: Sam in nemočen v stanovanju umrl zaradi dehidracije

Kronika

Enoletni deček Harry je umrl zaradi dehidracije po tem, ko je njegova mama umrla v stanovanju. Gre za tragičen dogodek, ki se je zgodil na božični večer v Veliki Britaniji, včeraj pa je policija sporočila vzrok dečkove smrti.

Britanska policija je obe trupli našla v stanovanju nekaj dni po njuni smrti. 27-letna mama Natalie Kane je bila sicer že prej odvisnica od drog, testi, opravljeni teden dni pred neljubim dogodkom, pa so pokazali, da je imela v urinu predpisan metadon.

Trpela je za depresijo in bila žrtev nasilja v družini, delala pa je tudi v vojski kot voznica tovornjaka, preden so jo zaradi težav z alkoholom odpustili. Za ozdravitev je poiskala pomoč pri ustanovah za pomoč odvisnikom v Veliki Britaniji, pa tudi pri organizacijah za zaščito žensk.

BONUS VIDEO: So cene pri naših sosedih zaradi uvedbe evra že višje?

Izogibala se je tudi videvanju Harryjevega očeta Nathana Ryana, da se ne bi ponovno vrnila k negativnim navadam. Vse priče v preiskavi so dejale, da je bila skrbna mati, ki je Harryja vsak dan peljala v park.

Nad Harryjevim prvim božičem je bila navdušena. Z njim bi morala iti k babici, a ker je bil vlak odpovedan, se je dogovorila s prijateljico, da ju pelje, a ji večer prej ni več odgovarjala na sporočila. Prijateljici se to ni zdelo čudno, saj so se že dogajali takšni primeri, ko se preprosto nekaj dni ni oglašala na telefon.

Pomisleki so se pojavili šele, ko Natalie ni prevzela zdravil v lekarni, zato so hitro poklicali policijo, ki je vdrla v stanovanje. Našli so jo na tleh v dnevni sobi. Sosedje so se kasneje spominjali, da so v hiši slišali nenehno kapljanje iz pipe.

Harryja so našli v kopalnici, obdukcija pa je pokazala, da je bil še živ nekaj dni po materini smrti, a je nato podlegel posledicam dehidracije.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija