PRETRESLJIVA TRAGEDIJA PRI TRSTU: V trčenju umrlo šest ljudi (FOTO)

Kronika

V trčenju kombiniranega vozila in tovornjaka na cesti A4 v bližini Trsta v sosednji Italiji je včeraj umrlo šest ljudi. Do nesreče v bližini kraja San Dona di Piave je prišlo, ko je kombi, v katerem je bilo sedem ljudi, zadel počasi vozeči tovornjak. Ena oseba je nesrečo preživela.

Prizorišče tragične nesreče.

Po poročanju Primorskega dnevnika se je nesreča zgodila malo pred 16. uro na avtocesti A4 pri kraju San Dona v smeri Trsta. V nesreči je umrlo šest ljudi, pet oseb s posebnimi potrebami in voznik.

Kombi, v katerem se je vozilo sedem oseb, je silovito trčil v tovornjak s priklopnikom, ki je vozil počasi pred njim, in nato obtičal pod priklopnikom povsem uničen. Gasilci so iz razbitih potegnili šest oseb, ki niso kazale znakov življenja, še navaja časnik.

Kombi naj bi pripadal društvu Cen.tr.o.21, ki se ukvarja s pomočjo mladim invalidom. Pripeljal naj bi iz dežele Emilija-Romanja in je bil namenjen v Furlanijo-Julijsko krajino. Pet od šestih žrtev naj bi bilo iz Riccioneja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Alozi |  08 .10. 2022 ob  14: 42
Sožalje svojcem. Tragedija.

Drugače, pa San Dona di Piave je pri Trstu?
Ma lepo vas prosim, ste lahko malo bolj natančni!?!
vid |  08 .10. 2022 ob  12: 59
Iskreno sozalje svojcem. Po tej avtocesti smo se lani pogosto vozili v smeri Benetk, zelo nevarna ! Pogosto je prihajalo do kolon in posledicno pocasi vozecih tovornjakov ki so zapuscali avtocesto.