PRETRESLJIVA SMRT SRBSKIH DELAVCEV: Zabetonirani v temeljih luksuznega letovišča

Kronika

Za skupino delavcev iz Srbije se je leta 2013 izgubila vsaka sled po tem, ko so se uprli, ker je delodajalec od njih zahteval, da zgradijo sodišče brezplačno. Kot se je izkazalo, so bili delavci ubiti in zabetonirani v temelje objekta v luksuznem počitniškem kraju Anapi v bližini Sočija na obali Črnega morja.

Kot poročajo srbski mediji, bi morala skupina delavcev graditi po nalogu znanega mafijskega botra Sergeja Zirinova, vendar niso pristali na to, da bi posel opravili brezplačno. Ko se je leta 2013 za njimi izgubila vsaka sled, so ruske oblasti začele preiskavo.

Na plano je prišla informacija, da so bili delavci likvidirani, nato pa zabetonirani v temelje luksuznega letovišča. Da bi preiskavo lahko zaključili, bi bilo potrebno zrušiti celoten kompleks, zato so preiskavo ustavili.

Sergej Zirinov

Zirinova so aretirali leta 2013 zaradi poskusa uboja, kasneje je bil obtožen razbojništva in več ubojev ter obsojen na 22 let zapora. Zirinov klan naj bi bil odgovoren tudi za uboj direktorja sanatorija Mali zaliv Vitalija Sadovničija in njegove soproge. Povod za uboj naj bi bila njuna neposlušnost.

Deli novico:

Zrinov |  20 .07. 2018 ob  11: 25
Naj pride v slo pod zaščito naših sodišč, ki ga ne bodo izročile Rusiji z obrazložitvijo da se tam kršijo človekove pravice in da njihovo pravo ni enako našemu pred potopne mu.
satir |  20 .07. 2018 ob  11: 02
eh kdaj je že to počela mafija v ameriki... rusi so zadaj... sicer se trudijo nadoknaditi zamujeno v času socializma, .... mislim da bodo če že niso kmalu ujeli zahod. Mi kao poštenjaki pa mislimo da je taka stvar in podobne lumparije anomalija v tujini... bljak . kaj nimamo krambergerja, kaj nimamo delavcev vegrada, kaj nimamo predpisov da plačaš davek preden dobiš poplačan račun... kaj nimamo zapisano da je zdravstvo zastonj, pa ljudje umirajo ker ne pridejo na vrsto, denar pa ponika pri podkupljivcih... saj je isto samo da pri nas nimamo dovolj debelih in globokih temeljev, kamor bi zakopavali morebitne nasprotnike... princip je pa povsod isti.
jurij |  19 .07. 2018 ob  18: 48
trditev da so zabetonirani ni dokazana.Očitno preveč gledate NONO24
sciavo |  19 .07. 2018 ob  18: 09
ljudje niso več normalni. Bo treba kupit kaj za se branit...
primorka |  19 .07. 2018 ob  16: 46
kaj?ne morem verjet kaj se vse dogaja na tem norem svetu
sssr |  19 .07. 2018 ob  16: 44
bljat