PRESTRAŠEN VOZNIK POVZROČIL TRČENJE: Poškodovan 9-letni otrok

Kronika

Minuli petek je 44-letnik vozil z avtomobilom od Ponikev proti Dobravljam na Krasu. Pred njim je vozil voznik, ki je nenadoma močno zavrl. 44-letnik se je ustrašil in da bi se izognil trčenju, zapeljal levo. V tistem hipu se je iz nasprotne smeri pripeljal drugi voznik, v katerega je trčil. V nesreči se je lažje poškodoval 9-letni otrok. Povzročitelju nesreče so policisti izdali plačilni nalog.

Fotografija je simbolična.

V noči na soboto so policisti v Kopru poskušali zaustaviti voznika avtomobila, ki pa se na njihove znake ni odzival in je peljal naprej. Ustavili so ga na Dolinski, kjer so 46-letniku odredili alkotest, ki je pokazal 0,33 mg/l alkohola. Izdali so mu dva plačilna naloga. Enega zaradi alkohola, drugega pa, ker je med postopkom žalil policiste.

V Kosezah pri Ilirski Bistrici so policisti v noči na soboto, ob 1.30, ustavili 53-letnega voznika, ki mu je alkotest pokazal 0,98 mg/l alkohola. Odvzeli so mu vozniško in prepovedali nadaljnjo vožnjo.

V soboto ob 23.15 so policisti pri Razdrtem ustavili 61-letno italijansko voznico, ki alkotesta ni želela opraviti, zato so jo pridržali.

Včeraj zjutraj so v Kopru policisti ustavili 21-letnega voznika avtomobila, ki mu je alkotest pokazal 0,61 mg/l alkohola. Čaka ga obdolžilni predlog pri sodniku za prekrške.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  30 .01. 2023 ob  15: 59
...in zakaj je voznik pred njim nenadoma močno brenzal? a je videl prikazen?....ja vem,mora bit varnostna razdalja..pa vseeno...