PRESTIŽNO PRIZNANJE ZA PORSCHE KOPER: Postal je 'Audi trgovec leta' (FOTO, VIDEO)

Koper

Audi je avtomobilska znamka, ki slovi po svoji visoki kakovosti, inovativnih tehnoloških rešitvah ter premijskem dizajnu. Porsche Koper je eden glavnih avtocentrov na Primorskem, med drugim zastopa tudi znamko Audi. Salon vozil Audi Porsche Koper je pred kratkim osvojil vrhunski naziv 'Audi trgovec leta'. Audi Porsche Koper je sicer že pred nekaj leti osvojil tudi naziv 'Trgovec leta 2021'.

Za uspeh na izjemno konkurenčnem trgu je dandanes najbolj pomembno zgraditi zaupanje, izpolniti želje in zahteve svojih strank. Ekipa pri Porsche Koper si dosledno prizadeva, da se osebno zavzamejo za vsako stranko, s strokovnimi rešitvami gradijo medsebojno zaupanje ter nudijo vrhunsko mobilnost prihodnosti na slovenskem trgu. Porsche Koper se je izkazal kot najboljši trgovec med saloni z vozili Audi, tako po rezultatih v prodaji in servisu kot tudi po tržnem deležu na območju, ki ga zajemajo, ter seveda tudi po zadovoljstvu kupcev. Iskreno se zahvaljujejo tudi zvestim strankam, ki so jim izkazale zaupanje!

Ekipo znamke Audi v salonu Porsche Koper sestavlja vodja prodaje Samo Vergan in prodajna svetovalca, Igor Jurada in Katja Valantič. Nad prejemom naziva Trgovec leta so bili seveda vsi izjemno navdušeni, saj to pomeni potrditev večletnega odličnega dela na razvoju ekipe, rasti prodaje in aktivnostih na širšem lokalnem področju. Kaj je ključno za pridobitev naslova 'Trgovec leta' izveste v intervju s Samom Verganom, vodjem prodaje znamke Audi pri Porsche Koper.

Samo Vergan, nam lahko zaupate, kaj je ključno za prejem naziva 'Trgovec leta'?

Verjamem, da je ključno združevanje več ključnih elementov, ki oblikujejo izjemno izkušnjo za naše stranke. Prvič, poudarek mora biti na zagotavljanju vrhunske kakovosti storitev, ki presega pričakovanja strank. To vključuje odlično komunikacijo, profesionalen in prijazen odnos ter dosledno sledenje strankinim potrebam od prvega stika do poprodajnih storitev. Poleg tega menim, da je ključnega pomena tudi ustvarjanje trajnih odnosov s strankami, kar se doseže s posluhom za njihove želje in potrebe ter s stalnim naporom za izboljšanje izkušnje strank. Prodajni rezultati so seveda pomembni, vendar verjamem, da so dolgoročni odnosi in zadovoljstvo strank prava merila za uspeh. Inovativnost je še en ključni element. Kot trgovci znamke Audi smo sposobni prilagoditi se novim trendom in tehnologijam ter ponuditi inovativne rešitve, ki olajšajo življenje strank. Naša zavezanost k inovacijam in tehnološkemu napredku nas postavlja v ospredje industrije avtomobilizma.

Kateri so ključni kriteriji in dejavniki, ki jih moraš izpolnjevati, da lahko osvojiš tako prestižno priznanje?

Naziv, na katerega smo vsi zelo ponosni, je rezultat našega dela in potrditve vsakodnevne zagnanosti pri delu s strankami. Vsaka blagovna znamka ima svoje ciljne kupce. Pri Audiju pa moramo biti še toliko bolj prizadevni - kupci znamke točno vedo, kaj si želijo in kaj pričakujejo. Kriteriji za osvojitev naziva 'Trgovec leta' so zelo jasni in točno določeni: od uspešnosti prodaje do zadovoljstva strank in kvalitete poteka celotnega prodajnega postopka. Kriteriji so strogi in v ničemer ne moreš improvizirati, če želiš uspeti. Pomembni so seveda tudi avtomobili, letos je bil izjemno priljubljen električni model Audi Q4 e-tron.

Kako težko je izpolniti vse kriterije, kaj je najbolj zahtevno?

Ni enostavno, ne. Vse je določeno s tovarniškimi standardi in rednimi kontrolami. A kot sem omenil, največ poudarka posvečamo osebni komunikaciji s strankami, kar je ključno pri zadovoljstvu skozi celotno življenjsko obdobje vozila - Audi servis. Ta naziv predstavlja pomembno in včasih zahtevno nalogo. Vsak od teh kriterijev zahteva visoko raven predanosti, strokovnosti in odličnosti na različnih področjih poslovanja. Ključni kriteriji vključujejo odličnost storitev, prodajne rezultate, zadovoljstvo strank, inovativnost ter etiko in integriteto. Zagotavljanje visoke kakovosti storitev strankam zahteva ne le poznavanje produktov znamke Audi, temveč tudi sposobnost učinkovite komunikacije, reševanja težav in ustvarjanja pozitivnih izkušenj za stranke. Doseganje in preseganje prodajnih ciljev ter zagotavljanje stabilne rasti prodaje zahteva trdo delo, vztrajnost in prilagajanje spremenljivim tržnim pogojem ter strankinim potrebam. Zadovoljstvo strank je temeljni kazalnik uspešnosti in zahteva nenehno pozornost ter prilagajanje, da se ohrani in izboljša raven storitev.

Na kakšen način v vaši ekipi skrbite, da stranke ne le odidejo zadovoljne, temveč se tudi rade vračajo?

V današnjem vrtincu hitrosti, kjer je vsak trenutek dragocen, smo prepričani, da prijazen pozdrav in posvetitev časa vsaki posamezni stranki naredita pomembno razliko. Pri nas stranke niso zgolj številke, temveč edinstvene osebnosti. Poudarek naše komunikacije ni le v trenutku nakupa, ampak tudi v vzpostavljanju trajnih vezi, ki jih gradimo s strankami skozi prijaznost, redno komunikacijo ter oskrbo z informacijami po vsakem nakupu. Smo prepričani, da je to ključ do izjemnih izkušenj, ki naredijo vsak nakup nepozaben.

Audi A6 e-tron koncept

Katere električne modele ima znamka Audi že v ponudbi?

Električni avtomobili bodo vsekakor zelo pomembno vplivali na avtomobilsko industrijo v prihodnosti. Prvi je bil Audi e-tron in Audi e-tron Sportback. Ta dva modela sta začela in oznanila električno prihodnost in izkazala sta se kot izjemno uspešna še danes, ko sta že nekoliko posodobljena. Sicer pa so trenutno v ponudbi tudi naslednji modeli: Audi Q4 e-tronAudi Q4 e-tron SportbackAudi e-tron GT (ki je tudi najzmogljivejši Audi vseh časov). Audi A6 e-tron concept: Audi je predstavil tudi konceptni model A6 e-tron, ki napoveduje prihodnost električne limuzine srednjega razreda. Ta model, ki je bil predstavljen leta 2021, obljublja dolgo vožnjo z enim polnjenjem, napredno tehnologijo in eleganten dizajn. Audi naj bi v prihodnosti predstavil tudi električni SUV srednjega razreda, imenovan Audi Q6 e-tron. Ta model bo temeljil na platformi Premium Platform Electric (PPE), ki jo je razvilo podjetje Audi v sodelovanju s Porschejem. Pričakuje se, da bo ta SUV ponudil zmogljiv električni pogon, dolgo vožnjo z enim polnjenjem in napredne tehnološke funkcije. Audi nadaljuje s svojimi prizadevanji na področju elektrifikacije in načrtuje širitev svoje ponudbe električnih vozil v prihodnjih letih.

Zakaj je znamka Audi v taki prednosti pred drugimi? Kaj točno bi izpostavili kot veliko prednost?

Znamka Audi se uvršča v sam vrh avtomobilske industrije, kar je posledica več ključnih dejavnikov. Prvič in najbolj očitno, Audi uživa prestižen imidž, ki ga je gradil skozi desetletja. Ta ugled je posledica zanesljivih, visokokakovostnih izdelkov ter inovacij, ki so postavile znamko na vrh avtomobilskega sveta. Poleg ugleda Audi blesti tudi v tehnološkem področju. Vedno je bil v ospredju tehnološkega napredka, ponujajoč napredne varnostne sisteme, povezljivost, asistenčne tehnologije in napredne pogonske sklope, ki jih konkurenca težko doseže. Dizajn je še ena ključna prednost znamke Audi. Vsi avtomobili izžarevajo eleganco, športnost in sodobnost, z močnimi linijami, prepoznavnimi LED žarometi in karakteristično masko hladilnika. Znamka Audi se lahko tudi pohvali s tem, da omogoča prilagodljivost vsem željam, potrebam, okusom, to so avtomobili za najbolj zahtevne stranke. Seveda pa je pomembno tudi to, da smo pri Porsche Koper znamko Audi približali ljudem, le-ti pa so prepoznali vse vrednote, ki jih ponuja Audi s svojimi modeli in po čem se razlikujejo od konkurenčnih modelov.

Kako vaša ekipa izstopa v konkurenčnem okolju ter kaj počnete drugače od drugih, kar vas postavlja v ospredje?

Naša ekipa izstopa v konkurenčnem okolju zaradi več ključnih dejavnikov, ki nas postavljajo v ospredje med trgovci znamke Audi. Prvič, naša ekipa je izjemno predana zagotavljanju vrhunske storitve strankam. Naša prednost je v tem, da si zares prizadevamo razumeti potrebe in želje vsakega posameznega kupca ter jim zagotoviti osebno prilagojeno izkušnjo, ki presega njihova pričakovanja. Poleg tega smo nenehno na tekočem s trendi in novostmi v avtomobilski industriji. Sodelujemo s strankami, da jim pomagamo razumeti različne tehnološke inovacije, kot so električni pogoni, napredni varnostni sistemi in povezljivost, ter jim svetujemo pri izbiri vozila, ki najbolje ustreza njihovim potrebam. Naših adutov je torej kar nekaj, vsekakor je najbolj pomembno prodajno osebje.

Kateri modeli vozil Audi trenutno najbolj izstopajo v prodaji in kaj menite, da jih ločuje od konkurence?

Trenutno se v prodaji izjemno dobro izkazuje več modelov vozil znamke Audi, vendar bi izpostavil predvsem Audi e-tron in Audi Q5. Ti modeli se od drugih ločujejo po več dejavnikih. Poleg športnih terencev Audi Q2, Q3 in ostalih, je zelo priljubljen tudi Audi A3. Audi A3 se ponaša z izjemno kombinacijo elegantnega dizajna, vrhunske kakovosti in dinamične vozne izkušnje, kar ga postavlja v ospredje v svojem razredu. Stranke cenijo A3 zaradi njegovega prestižnega videza in naprednih tehnoloških funkcij, ki jih ponuja. Ravno zato je tako piljubljen. Z modelom Audi Q2 30 TFSI že od 22.990 € (s financiranjem Audi BON), smo v lanskem letu zabeležili na račun res ugodne ponudbe, pridobili veliko novih strank, ki so prepoznale odlično ponudbo. Tiste stranke, ki pa iščejo nekoliko večji avto, pa imamo v ponudbi model Audi Q3 35 TFSI že od 29.990 € (s financiranjem Audi BON). Novi model združuje estetiko in čustvenost z močjo in funkcionalnostjo športnega terenskega vozila. V naši posebni ponudbi vam je na voljo izjemno priljubljena in najbolj prodajana različica z 35 TFSI motorjem z močjo 150 KM in bogato opremo.

Audi Q5 pa izstopa zaradi svoje vsestranskosti in prilagodljivosti. Z izjemno udobno notranjostjo, zmogljivimi motorji ter naprednimi varnostnimi in povezljivostnimi funkcijami ponuja vrhunsko vozno izkušnjo v kompaktnem SUV segmentu. Novi Audi Q5 je na voljo že od 45.990 €*, s opremo quattro 40 TDI (204 KM) Business in Komfort.

Audi - aktualna ponudba vozil

VSA PONUDBA

Pogoji akcije Audi

Slike so simbolne, preverite veljavnost akcije pri prodajnih svetovalcih!

Povprečna poraba za Audi modele, kombinirana vožnja: 5,1 - 8,3 l/100km. Emisije CO₂, kombinirana vožnja: 125 - 143 g/km. Dušikovi oksidi (NOx), kombinirana vožnja: 0,0378 g/km. Primer: poraba za model Audi Q3 35 TFSI, kombinirana vožnja: 6,3 - 7,8 l/100km. Emisije CO₂, kombinirana vožnja: 142 - 177 g/km. Dušikovi oksidi (NOx), kombinirana vožnja: 0,0370 g/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Vse cene so neobvezujoče priporočene cene, vključno z DDV in davkom na motorna vozila. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini in do sprememb. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete na seznamu o varčni porabi goriva in emisijah CO₂. Pogoji akcije Audi: *Cena z upoštevanim Audi bonom je znižana za Audi BON (višina Audi BON je odvisna od modela), do katere je kupec vozila upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o. in hkratne sklenitve kasko ter obveznega zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (zastopa zavarovalnice: Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, Zavarovalnica Sava d.d., Zavarovalnica Triglav d.d., Zavarovalnica Generali d.d.), pod pogoji akcije AUBON_01_2023/AUBON_FIX_01_2023. Vrednosti, zmogljivosti, drugi podatki, slike in risbe, navedeni v tem podatkovnem listu, prospektih in drugi dokumentaciji ponudbe, so namenjeni samo ponazoritvi ter se lahko kadar koli prilagodijo ali spremenijo. Če podatki niso izrecno označeni kot zavezujoči, zanje ne jamčimo. Če ni drugače navedeno, gre za nezavezujoče, nekartelne priporočene cene. Veljajo podatki v zavezujočem sprejemu ponudbe ali kupoprodajni pogodbi. Ne prevzemamo odgovornosti za tiskarske napake in napake v postavitvi. Vsi podatki so informativni. Porsche Inter Auto d.o.o., podr. Porsche Verovškova, Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana. Info: www.porscheinterauto.net ali na www.porscheleasing.si (2).

Deli novico: