PREPOZNATE KOLO? Policisti PU Koper iščejo lastnika (FOTO)

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 53 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 114 klicev. Obravnavali so 20 prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali pet tatvin, zaradi kršitev javnega reda so bile štiri intervencije. Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 38 nezakonitih prehodov državne meje.

V Prestranku je bilo 8. marca najdeno kolo znamke ADRIA, tip APOLON 260, modre barve. Lastnik kolesa naj pokliče na Policijsko postajo Postojna na telefonsko številko 05 703 3400, da se dogovori za prevzem, so sporočili s PU Koper.

V Luciji je nekdo iz skupne kolesarnice ukradel kolo znamke Nakamura Platinum, sive barve, z nameščenim otroškim sedežem.

Včeraj popoldan je v Kavaličih 55-letnik padel z mopedom, ker ni prilagodil hitrosti vožnje razmeram na cesti in je zato izgubil oblast nad vozilom. Voznik se je lažje poškodoval, sledi globa.

Zvečer so v Senožečah policisti ustavili osebni avtomobil s priklopnikom. Ker 42-letni voznik ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja, so mu priklopnik odklopili, vozilo zasegli, vozniku pa sledi obdolžilni predlog.

Zapeljal na bankino, se prevrnil na bok in prižgal 'vse štiri'

Ob 22.05 je očividec prijavil, da je v vasi Drskovče na bankini osebni avtomobil, brez registrskih tablic, z vklopljenimi vsemi smerniki in sproženo zračno blazino. Policisti so na kraju ugotovili, da je 36-letni voznik na cesti od Zagorja proti Drskovčam zaradi neprimerne hitrosti izgubil oblast nad vozilom in zapeljal čez nasprotno smerno vozišče na kamnito obcestno bankino, kjer se je prevrnil na bok. Odrejen preizkus alkoholiziranosti je pokazal rezultat 0.76 mg/l, sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija