PREPOVED OBISKA PLAŽE ZARADI OTROŠKEGA SENČNIKA: Udeleženec Big Brotherja zgrožen, se obeta "protest"?

Piran

Tomaž Jeraj, nekdanji udeleženec resničnostnega šova Big Brother, se je ta vikend s svojo družino mudil na slovenski Obali. V soboto so se odpravili tudi na prenovljeno strunjansko plažo, kjer pa se je njihovo brezskrbno uživanje kaj kmalu sprevrglo v pravo "bitko za obstoj".

Jerajeva tri in polletna hčerka je namreč na plaži sedela na svojem stolčku pod otroškim senčnikom, kar pa je pritegnilo pozornost tamkajšnjega varnostnika. Ta je, glede na posnetke in zapis, ki jih je Jeraj objavil na družbenem omrežju Facebook sodeč, grozil s prepovedjo vstopa na plažo in klical "okrepitve," ker mlada družina senčnika ni želela pospraviti.

Prerekanje med nekdanjim udeležencem resničnostnega šova in varnostnikom naj bi trajalo kar pol ure. Ko je slednji naposled odšel in Jerajevi hčeri dovolil uporabo stolčka in senčnika, naj bi mu kar nekaj očividcev čestitalo ob uporu, je še zapisal razjarjeni dopustnik. Jeraj še dodaja, da naj bi bil senčnik prepovedan zaradi varnosti.

TERME KRKA Na plaži v Strunjanu ki je pod diktaturo upravljanja hotela Krka in je najela VARNOSTNO SLUŽBO Pro signal....

Objavil/a Tomaz Jeraj dne Sobota, 31. julij 2021

Terme Krka, ki za dotično plažo skrbijo in v lasti katerih so sicer ležalniki in senčniki, ki so na voljo za izposojo, naj bi po njegovih besedah stremele k temu, da gostje v večini uporabljajo le-te. "Maltretirajo celo invalide, ki imajo operirane hrbtenice in ne morejo sedeti na njihovih ležalnikih ali na tleh. Tudi invalide podijo iz plaže skrajno levo in skrajno desno - stran od ljudi, če hočejo uporabiti svoj stol, ki je zanje primernejši. Kot da so drugorazredni ali celo slabše. Nobene morale in uničevanje sproščujočih počitnic. Obravnavajo nas kot kriminalce," je še na to temo ostro pridal Jeraj. Dodaja še, da je incident "sramota slovenskega turizma in predvsem hotela Krka v Strunjanu".

Sej nemorš vrjet. Kako lahko tako mala stvar kot je otroška marela pripelje tudi do vsesplošnega upora slovenskega naroda. Gre za otroke in invalide.

Objavil/a Tomaz Jeraj dne Nedelja, 01. avgust 2021

Naslednja objava, ki jo je na družbenem omrežju Facebook delil s svojimi sledilci, pa se navezuje na "protest," ki ga želi Jeraj s svojimi somišljeniki organizirati prihodnjo soboto, 7. 8. na strunjanski plaži. Tja naj bi prišli vsak s svojim senčnikom in/ali zložljivim stolom.

Z vprašanji o omenjenem incidentu smo se obrnili tudi na Terme Krka, ki dogodka danes niso želeli komentirati. Le-ta smo nato naslovili tudi na njihov elektronski naslov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kolibri123 |  02 .08. 2021 ob  15: 49
To se dogaja kljub 87% PROTI novemu zakonu o vodah na referendumu! Zdaj si pa predstavljaj, kako bi bilo v primeru, če bi zakon šel skozi! Vse je bilo že v nizkem štartu, da okupirajo in ogradijo obrežja morja, jezer in rek!
joca amster damm |  02 .08. 2021 ob  10: 11
19
aj azdej pa kar poziv k protestu .,,,brezno človeške izprijenosti ni kaj
kaj si boste omislilli roza senčnike
škifoti jedni
tud k tebi na tvoj prag doma bi prišlo protestirat ker pozivaš k protestom
prostest zoper protest razume merdaccia!!!!
če so pravil takšna se jih spoštuje če ti kaj ni prav spičkaj čim prej
joca amster damm |  02 .08. 2021 ob  10: 08
21
udeleženec big brotherja, čudi me, da ga niso v naslovu imenovali slovenski estradnik ali znani zvezdnik,..
kot vedno,,forešti si lastijo vse in se jim jebe za pravila za odnos do domačinov, v tem primeru koncesionarjem plaže
"opazovalec" napisal v nulo, "ištrijan" prav tako
sploh tej ki so željni pet minut slave pozornosti, kako bi jim zaželel en pozdrav merdaccie maledette pejte v LJ KR Nm MS MB in tam podrkavajte
budale smo m i domačini ki nimamp celo poletje nič hrup kozlanje sranje scanje ,,,in velik del občinskih proračunov gre le za šminkerijo mesta plaže
pa pizdarija dejte še nam ištrijanom kaj ker trpimo te neandeetalce tri mesece in prenašamo njiho aroganco prepotenco ,,ja jaaa vse je njihovo ja okej okej
istra vam materina
Opazovalec |  02 .08. 2021 ob  08: 04
28
Ma tukaj ima vsak svoj prav in nekdo očitno je bil tudi željen pozornosti in vse pameti tega sveta. Po drugi strani pa je Krka dobila koncesijo za plažo in jo uredila na svoje stroške. Nobeden noče ležati levo ali desno od urejene plaže ampak bi rad vsi bili na poštimanem delu ki jo ima krka za svoje goste. Dostop do vode ni omejen je pa določen kodeks obnašanja ki je pogojen znajemom njihovih rekvizitov.
forešter4 |  02 .08. 2021 ob  07: 59
-11
@Ištrijan

reci to vsem neslovensik forešterejm to če imaš jajca, sploh u izoli reci kakšnemu pravemu šip šanonu če imaš jajca
anton |  02 .08. 2021 ob  07: 38
36
... me zanima, če bi dotični gospod tako "pametoval" tudi na dopustu v nemčiji ali avstriji ali bi se držal "pravil", ki veljajo za njihova kopališča ... zanima me, če bi gospod imel gostilno in bi prišel k njemu gost, naročil kozarec vode in kruh ter iz nahrbtnika vzel salamo, marmelado ..., tam pojedel zajtrk in mu plačal le kozarec vode in kruh ...
Ištrijan |  01 .08. 2021 ob  21: 03
18
Se en forest, ki bi hotel bit gospodar tam kjer ni doma.
Ma kaksen upor?! Foresti ce vam kaj ni prav ostanite doma, v sloveniji!
Tukaj vas itak nocemo!