PREKLIC ISKANJA: Našli pogrešanega Primorca, ki je izginil po koncertu Rolling Stonesov

Kronika

Poročali smo že o pogrešanem Primorcu Valentinu Stibilju, ki so ga nazadnje videli po koncertu The Rolling Stones v Milanu. O njegovem izginotju so poročali v znani oddajo na italijanskem progamu Rai 3. Na spletni strani te iste oddaje Chi l'ha visto pa so objavili tudi novico, da so slovenskega državljana našli.

Spomnimo, Valentin Stibilj je izginil 22. junija, po tem ko je večer prej z mladoletno hčerko odšel v Milano na koncert rock zasedbe. Ker po dogodku ni več našel svojega avtomobila, naj bi se s hčerko dogovorila, da ga počaka v enem izmed lokalov. A hčerka ga je tam čakala zaman, je bilo pojasnjeno v oddaji. Tedaj je poklicala mamo, ta pa je o izginotju obvestila italijansko policijo in prišla po hčer v Milano.

Iskala ga je tudi slovenska policija, na PU Nova Gorica so prijavo prejeli 23. junija.

Na spletni strani televizijske oddaje Chi l'ha visto je objavljeno obvestilo, da so pogrešanega našli in da je z njim vse v redu. Svojci in hčerka se vsem zahvaljujejo za pomoč.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
nylarazgotra |  07 .07. 2022 ob  17: 49
30
Karkoli se je z njim zgodilo( zelo čudna situacija) mi je žal za hčerko ki ga je čakala in čakala, ostala sama v baru in prestrašena čakala da najdejo očeta. Psiha?
hribi |  07 .07. 2022 ob  17: 06
Zgleda, da je izven forme za tak koncert. Je omagal.
Prognostik |  07 .07. 2022 ob  16: 07
36
In? Kje je bil ves ta čas?