PREGREŠNO DRAG LAMBORGHINI V SLOVENIJI? Če ste ga videli, lahko zaslužite skoraj 25.000 evrov!

Kronika

Zgodba o predrzni tatici rumenega Lamborghinija, ki nov stane okoli 290 tisočakov, se začenja v Švici, kjer si je ženska avtomobil izposodila za 48 ur. A ga ni vrnila, GPS signal pa se je izgubil, ko naj bi prečkala mejo. Menda naj bi šla v Avstrijo, od tam pa celo v Slovenijo, kjer so po poročanju tujih medijev opazili drago 'zverino'.

Fotografija je simbolična. 

Za 48-urni najem Lamborghini Urusa, ki doseže hitrost do 305 kilometrov na uro, z nič do 100 km/h pa pospeši v 3,6 sekunde, je treba odšteti 3700 švicarskih frankov (3580 evrov). Lastnica izposojevalnice v švicarskem Spreitenbachu je povedala, da ob podpisu pogodbe ni bilo težav. Začelo se je šele, ko je GPS pokazal, da se je avto odpeljal iz države. Najprej v Avstrijo, kjer so GPS napravo verjetno odstranili, iz izposojevalnice pa so takoj poklicali policijo.

A nato so se sledi tako za GPS-om kot lamborghinijem praktično izgubile, je pa švicarski Blick poročal o tem, da so avto videli v SlovenijiMedtem se je izkazalo, da so dokumenti, ki jih je predložila izposojevalka, ponarejeni. Lastniki so vložili pritožbo, najditelju avtomobila pa ponudili znesek v višini 25.000 švicarskih frankov (24.180 evrov).

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija