PREDSTAVA VOJAŠKIH LETAL: Pred izolsko bolnišnico so jim mahali policisti, gasilci in zdravstveni delavci (FOTO, VIDEO)

Izola

V zahvalo vsem, ki so nam med epidemijo koronavirusa lajšali življenje - predsem zdravstvenim delavcem - so Slovenijo danes popoldne preletela vojaška letala. Skupen polet slovenskih in ameriških pilotov se je pričel okoli 13.15 v Jesenicah in zaključili okoli 14.25 v Izoli.

V času preleta vojaških letal so policijske patrulje v neposredni bližini bolnišnic prižgale modre luči.

Pred Splošno bolnišnico Izola so pripadnike 15. polka vojaškega letalstva Slovenske vojske, ob približno 14.25, pozdravili policisti Policijske uprave Koper, gasilci Gasilske Brigada Koper in delavci bolnišnice. Na Obali so bila vidna le tri letala PC-9, Slovenijo so sicer preleteli tudi pripradniki 31. lovskega polka Vojnega letalstva ZDA s šestimi letali F-16.

SB Izola - prelet vojaških letal

Letala ✈️ Slovenska vojska/Slovenian Armed Forces so danes preletela slovenske bolnišnice, s tem pa so se simbolično ????zahvalili medicinskemu osebju za trud, ki so ga vložili v obvladovanje širjenja koronavirusa. Pred Splošno bolnišnico Izola smo jih pozdravili policisti Policijska uprava Koper / Police Directorate Koper, gasilci Gasilska Brigada Koper in delavci Splošna bolnišnica Izola ???????????? ????❤ Hvala vsem ????

Objavil/a Policijska uprava Koper / Police Directorate Koper dne Ponedeljek, 01. junij 2020

Letala so Slovenijo preletela v dveh ešalonih, med katerima je bila milja razmika, in sicer na višini približno 1200 metrov s povprečno hitrostjo 425 kilometrov na uro.

Prelet

Pripadniki 15. polka vojaškega letalstva Slovenske vojske in 31. lovskega polka vojnega letalstva ZDA so v ponedeljek, 1. junija, med 13.10 in 14.25 ob koncu epidemije covida-19 skupaj preleteli Slovenijo

Objavil/a Slovenska vojska/Slovenian Armed Forces dne Ponedeljek, 01. junij 2020

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  03 .06. 2020 ob  08: 02
zahvala bi bila iskrena, če bi zagotovili dobre delovne pogoje, opremo in plače za zaposlene v zdravstvu, domovih ostarelih, policiji, gasilcih... vojaška letala pa trosijo le smrt !!!!
Zarja |  02 .06. 2020 ob  07: 26
Za kaj že so jim mahali ? Trosilcem smrti po celem svetu ? Kaj so tako dobrega nardili za naše zdravstvo ? So trosili denar ? Aja NE trosijo samo smrt !
Eho |  01 .06. 2020 ob  18: 25
14
yankee go home