'PREDSTAVA' PRED PIRANSKIM RIBIŠKIM PRISTANIŠČEM: 23-letnik padel v vodo, zaradi reševanja policijsko plovilo ni več plovno

Kronika

V ponedeljek popoldne ob 16.35 je 23-letnik pred piranskim ribiškim pristaniščem z gumenjaka padel v vodo. Pri tem se ni poškodoval, čoln pa se je vrtel brez nadzora. 23-letnika je iz morja rešil ribič, gumenjak pa so ustavili policisti Postaje pomorske policije. Pri tem je bilo plovilo P-16 poškodovano in je trenutno neplovno, so sporočili s PU Koper.

Po prvih podatkih je voznik gumenjaka spregledal val, zato je padel s čolna. Na kraj so bili takoj napoteni policisti s ploviloma P-08 in P-16, so pojasnili na Policijski upravi (PU) Koper. Patrulja s plovilom P-16 je priplula do gumenjaka in se z desnim bokom poskušala nasloniti na njegov bok, da bi gumenjak ustavila oz. da bi se nanj lahko vkrcal član posadke, ki bi prevzel nadzor nad plovilom in ga zaustavil. Policisti Postaje pomorske policije so nato gumenjak ustavili s plovilom P-16. Eden od policistov je pri tem skočil na plovilo in ga fizično ugasnil. Plovilo P-16 je bilo pri tem poškodovano in je trenutno neplovno. 

23-letnik iz Ajdovščine se pri padcu v morje ni poškodoval, iz morja ga je nato rešil ribič. 23-letnik ima dovoljenje za plovbo, znaki kaznivega dejanja niso bili ugotovljeni, so še sporočili s PU Koper.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
cazzimperio  |  20 .09. 2022 ob  22: 06
-1
Čič ni za barko,
In barka ni za čiča.
Testa di cazzo.

Miličnik bi ustrelil v gumenjaka in bi bilo konec štorje.
Sedaj naj jim nekdo posodi batano z veseli......
joe jaxson |  20 .09. 2022 ob  18: 31
sami stručkoti, še dobro da hodijo na izpopolnjevalne vadnice, ki jih mi plačamo !?
cazzimperio  |  20 .09. 2022 ob  14: 31
-3
Miličniki in morje.
Miličniki niso za morje.