PREDRZNOST BREZ PRIMERE: Okradli so ju na počivališču Ravbarkomanda med spanjem

Kronika

Včeraj v zgodnjih jutranjih urah sta državljana Švice poklicala policiste in povedala, da sta spala v vozilu na počivališču Ravbarkomanda v smeri Ljubljane, ko je neznanec s kamnom razbil steklo na vozilu in iz njega ukradel torbico. 

V soboto popoldan so pri Mostičju policisti ustavili kombi VW Caravelle, poljske registracije. V vozilu so bili voznik in dva  sopotnika, vsi državljani Ukrajineprevažali pa so 8 državljanov Iraka, ki so prešli državno mejo nezakonito. Po zaslišanju je bil za vse tri državljane Ukrajine odrejen pripor.

Ob 21. uri je policiste poklical voznik in povedal, da po avtocesti vozi avtomobil brez luči. 34-letnega voznika so policisti ustavili pri Sežani in mu izdali plačilni nalog, vozilo pa so izločili iz prometa

Ob 23.40, prav tako v soboto, si je v Izoli 45-letni voznik zaradi vožnje pod vplivom alkohola prislužil obdolžilni predlog, preizkus alkoholiziranosti mu je namreč pokazal rezultat 0,73mg/l

V Ankaranu dva vloma v dveh dneh, kradli tudi v Piranu

V Strunjanu je v soboto nekdo vlomil v objekt v kampu, vendar ni odnesel ničesar.

Več 'sreče' je imel neznanec, ki je v soboto v Ankaranu vlomil v stanovanjsko hišo in iz nje ukradel gotovino, zlatnino ter ure višjega cenovnega razreda. 

V nedeljo ponoči je nekdo vlomil v še eno hišo v Ankaranu in iz nje odnesel gotovino ter nakit. Policisti oba vloma intenzivno preiskujejo. 

V Piranu je nekdo domačinu ukradel moped znamke Piaggio, tip Zip25 4T, na katerem je bila nameščena reg. tablica KP 1A-N8. Lastnika je oškodoval za 700 evrov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija