PRED OČMI OTROK NA ISTRSKI PLAŽI: Sredi belega dne se je samozadovoljeval pred množico kopalcev

Istra

35-letni Puljčan se je v ponedeljek popoldne na plaži Ambrela na polotoku Verudela pri Pulju samozadovoljeval ter razburil številne kopalce in družine z otroki.

Policisti so za portal Glas Istre potrdili, da so ob 17.20 prejeli prijavo, da moška oseba v turističnem naselju Verudela krši javni red in mir. Zoper 35-letnika je podan obdolžilni predlog, policisti pa nadaljujejo s kriminalistično preiskavo in ugotavljanjem okoliščin dogodka.

Priče dogodka so za Glas Istre povedale, da je več mlajših moških, ki so ga videli, kako se v javnosti samozadovoljuje, pristopilo do 35-letnika in ga pridržalo do prihoda policije. V tem času naj bi jim kazal fotografije s pedofilsko vsebino, ki so bile shranjene v njegovem telefonu.

Portal je neuradno izvedel še, da je predmet nadaljnje kriminalistične preiskave prav njegov telefon, saj so na njem našli fotografije golih otrok. Verjetno pa bodo s kriminalistično preiskavo morali še malo počakati, saj so 35-letnika, ker gre za osebo z duševnimi motnjami, namesto v pripor namestili v bolnišnico, še dodaja Glas Istre.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Prognostik |  23 .08. 2022 ob  21: 00
V prvi vrsti do morja ali naskrivaj v borovem gozdičku?