PREBRISAN TAT V INVALIDSKEM VOZIČKU: Ujeli so ga z luksuznim avtom na Fernetičih

Kronika

Karabinjerji so pri Fernetičih ustavil luksuzen avtomobil, v katerem sta se peljala 62-letnik in 54-letnik, oba državljana Bosne in Hercegovine. Namenjena sta bila iz Italije v Slovenijo. V vozilu so našli oblačila različnih blagovnih znamk, ki sta jih moška spretno nakradla v Videmski in pokrajini Benetke.

54-letnik je v trgovino prišel v invalidskem vozičku, v spremstvu 62-letnika. S seboj je imel nahrbtnik, v njem pa napravo za motenje frekvenc. Tako je lahko iz trgovine odnesel blago, ne da bi pri tem sprožil alarm.

Karabinjerji so našli v vozilu več puloverjev s pripeto varnostno značko, napravo za motenje frekvenc, magnet za snemanje varnostnih značk, dva švicarska noža in 1.500 evrov gotovine. Denar sta dobila s prodajo artiklov na črnem trgu. Karabinjerji so jima vse našteto zasegli ter ju kazensko ovadili.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  10 .04. 2021 ob  11: 00
V času sezone se taki potikajo po naših obalah a nikjer ne zasledim, da so koga prijeli. Še, ko sem najavil policiji, da se v mestu pripravlja velik lom...pa še to so zamočili. Vprašajte Jereba kako so mu odnesli vsa kolesa od vozil. Faca nikoli ne vara v kolikor znaš presodit!
Istriano |  09 .04. 2021 ob  22: 29
V videmski in beneški pokrajini. Tako se to napiše pravilno. Z malo začetnico. Mesti Benetke in Videm, se pa napiše z veliko začetnico. Ah ta slovenština.