PREBOLEVNIKI BISTVENO BOLJ ZAŠČITENI KOT CEPLJENI: Je to dokončni udarec za cepilne potne liste?

Svet

Nove raziskave so pokazale, da naravna imunost ponuja eksponentno večjo zaščito kot cepiva proti covidu-19.

Na novo objavljena medicinska študija je pokazala, da okužba s covidom-19 zagotavlja dolgotrajnejšo in močnejšo zaščito pred različico delta kot cepiva. V skladu z veliko izraelsko študijo, naravna imunska zaščita, ki se razvije po okužbi z virusom SARS-CoV-2, ponuja znatno večjo zaščito pred različico delta kot dva odmerka cepiva Pfizer-BioNTech, poroča portal fee.org.

Drugače povedano, za cepljene posameznike obstaja 27-krat večja verjetnost, da bodo dobili simptomatsko okužbo s covid-19 kot tisti z naravno odpornostjo proti covidu-19, navaja Martin Kulldorff, profesor na Medicinski fakulteti Harvard.

Martin Kulldorff

Udarec za cepilne potne liste?

Ugotovitve študije prihajajo ravno v času, ko mnoge vlade za državljane uvajajo cepilni potni list, s katerim bodo lahko potovali. New York City, Francija in kanadske province Quebec in British Columbia so med tistimi, ki so nedavno sprejeli cepilne potne liste.

Kulldorff, biostatistik in epidemiolog, je dejal, da raziskave, ki kažejo, da naravna imunost nudi eksponentno večjo zaščito kot cepiva, pomenijo, da so cepilni potni listi neznanstveni in diskriminatorni, saj nesorazmerno vplivajo na posameznike iz delavskega razreda.

Na Twitterju je zapisal tudi, da pooblastila za cepljenje "niso le znanstvene neumnosti, ampak so tudi diskriminatorna in neetična".

Poleg tega raziskava Centra za preprečevanje in nadzor bolezni (CDC) kaže, da se cepljeni posamezniki še vedno okužijo s covidom-19 ter nosijo v grlu in nosnem prehodu enako količino virusa kot necepljeni posamezniki.

"Visoka virusna obremenitev kaže na povečano tveganje prenosa in povzroča zaskrbljenost, da lahko v nasprotju z drugimi različicami, cepljeni ljudje, okuženi z delto, prenesejo virus," je po izbruhu Cape Cod, ki je vključeval večinoma cepljene posameznike, opozoril direktor CDC Rochelle Walensky.  

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Bella |  06 .09. 2021 ob  13: 40
26
Prof. Kulldorrf in se stotine drugih so niko i nista, kriminalci, ki odlocajo imajo v rokah skarje in platno. Dokler se sestajajo v hotelu Dolder pod okriljem Bilderbergov ne bodo popustili. Ko bodo enemu, drugemu in tretjemu odrezali jajca, cetrtega obesili za noge, petemu pa odpovedale zavore, bo konec norije. Stango drzijo kretenoidi z gnilimi maskami polnih bakterij, ki jih nosijo pod potno brado, na gnilih komolcih, v zepih in denarnicah...
Ištrijan |  06 .09. 2021 ob  13: 22
19
Ajej, nekdo utegne bit zelo slabe volje ob takšnih ugotovitvah.....

Glede na to, da je ta razsikovalec "una voce fuori dal coro" in povsem v nasprotju z uradno (politično, farmacevtsko) agendo, zna imet še velike težave v življenju.....če ne bo narod oz. narodi spregledali...
manemebasat |  06 .09. 2021 ob  13: 19
28
Koncno malo zdrave pameti.