PRAZNUJEJO KAR 30 LET DELOVANJA: Vse za varnost na delovnem mestu v Mega d.o.o. na Serminu

Koper

Podjetje Mega, ponudnik osebne varovalne opreme, praznuje 30. obletnico delovanja. V Kopru na Serminu imajo pisarniške in skladiščne prostore ter velik razstavni prostor. V podjetju, ki ga vodi direktorica Tanja Prunk poudarjajo, da so fleksibilni, dostopni, hitro odzivni in imajo bogate izkušnje, zato svojim strankam tudi z veseljem svetujejo.

Na delovnem mestu raznovrstni dejavniki obremenilno vplivajo na človeško telo, varnosti na delovnem mestu pa se posveča vse več pozornosti. Skrb za zdravje zaposlenih in njihovo varnost se tako postavlja v ospredje. Kot ponudnik osebne varovalne opreme, je podjetje Mega d.o.o. (MEGA) iz Kopra na trgu prisotno že 30 let.

V MEGI lahko dobite vse iz programa osebne varovalne opreme, ki vključuje zaščitna delovna oblačila, zimska oblačila, vse za zaščito glave, sluha in dihal, delovno obutev z zaščitno kapico in brez, rokavice in ostalo.

Delovna oblačila za MEGO šivajo njeni kooperanti. Na voljo je standardni modri program ali po naročilu v želenih krojih in barvah. Na podlagi zahtev vam izdelajo oblačilo po vaši meri, krojih, barvah, z vašim logotipom v vezeni ali tiskani obliki. Poleg vsega zgoraj navedenega dobavljajo tudi zaščitna sredstva za zaščito pred covidom-19.

Na področju varovalne opreme tržijo priznane blagovne znamke, kot so Cofra, 3M, Portwest, Bilsom, Pulsafe, E.A.R., Wilson, IssaLine, Univet, Sparco, Tyvek in druge, ki izpolnjujejo najzahtevnejše standarde s področja osebne varovalne opreme. Vsa oprema ustreza evropskim normativom in ima ustrezne certifikate.

V ponudbi imajo tudi širok nabor tekstilnega promocijskega materiala (majice, puloverje, flise, kape, hlače in ostalo). Uredijo vam tudi tisk ali vezenje logotipa ali reklamnega sporočila.

MEGA je tudi zastopnik blagovne znamke SPARCO, ki velja za eno najprestižnejših blagovnih znamk v svetu avtomobilskega športa. Podjetje SPARCO izdeluje celoten izbor zaščitne opreme za avtomobilske dirkače, kot so negorljivi tekmovalni kombinezoni, čevlji, rokavice, ognjevarno perilo, zaščitne čelade.

Na zalogi je izbor varnostnih kletk, tekmovalnih platišč, školjkastih zaščitnih sedežev, gasilnih aparatov, skratka vse, kar je potrebno za maksimalno zaščito avtomobilskega dirkača. Poleg tega je za vse ljubitelje avto športa in ostale na voljo širok program športnih oblačil visoke kakovosti, v katere se oblačijo ekipe v svetovnem avto športu.

Za več informacij obiščite spletno stran http://www.mega-zascita.si/, pokličite na telefonsko številko +386(0)5 64 01 460 ali pišite na elektronski naslov info@mega-zascita.si.

Deli novico: