'PRAZNIL' SKLADIŠČA V SEŽANI: Pokradel od orodja do vodnega skuterja

Kronika

Preko noči v soboto je neznani storilec v Sežani vlomil v več skladiščnih prostorov različnih podjetij. Iz notranjosti enega od skladišč je odtujil več kosov baterijskega orodja. Škode je za približno 5.000 evrov. Iz drugega skladišča je storilec poleg več kosov orodja odtujil še vodni skuter Yamaha, motorno kolo Suzuki Burgman 400, reg. št. KP EH-06, skuter Gilera Runner 50, reg. št. KP ZV-26, in izvenkrmni motor za čoln znamke Suzuki 15. Škode je za več 10.000 evrov. V primeru tretjega vloma policisti še zbirajo obvestila kaj je bilo odtujeno. Na vseh krajih so policisti opravili ogled, po končani policijski preiskavi bo podana kazenska ovadba.

Fotografije so simbolične.

Delovna nesreča

V petek ob 8.26 se je na območju koprskega pristanišča zgodila delovna nesreča. Policisti so ugotovili, da je delavcu na nogo padla vilica viličarja, pri tem pa je bil delavec huje telesno poškodovan. Policisti bodo s poročilom o dogodku obvestili okrožno tožilstvo.

Nasilje v družini

Postojnski policisti so v petek v Pivki obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini. Podana bo kazenska ovadba.

Koprski policisti obravnavajo kaznivo dejanje nasilja v družini. Nasilnemu moškemu, sicer državljanu Hrvaške, so v petek prepovedali približevanje žrtvi, zoper njega pa bodo podali kazensko ovadbo.

Kraje in vlomi

V petek ponoči je neznani storilec z dvorišča mizarske delavnice v Izoli odtujil agregat. Škode je za 2.500 evrov. Policisti so opravili ogled, za storilcem pa še poizvedujejo. Sledi kazenska ovadba.

V soboto preko noči je bilo vlomljeno tudi v objekt novogradnje v koprskem Škocjanu, kjer je neznani storilec prav tako odtujil več kosov orodja. Škode je za 6.000 evrov. Policisti bodo storilca kazensko ovadili.

V nedeljo je neznani storilec je vlomil v stanovanje v Bošamarinu in iz notranjosti odtujil več predmetov, vrednih približno 1.750 evrov. Opravljen je bil ogled kraja kaznivega dejanja, sledi kazenska ovadba.

V nedeljo je v Kopru  nekdo vlomil v klet in ukradel motorno kolo znamke Piaggio, Skiper 125, vredno 600 evrov.

Roparska tatvina

V nedeljo popoldan so policisti prijeli prijavo roparske tatvine. 25-letni državljan BiH je prijavil, da so ponoči v Portorožu prišli za njim trije moški. Eden ga je od zadaj brcnil in nato udaril v obraz, zatem so mu vzeli mobilni telefon (vreden 1500 evrov) ter denarnico z dokumenti in gotovino. Zadeva se še preiskuje.

Kršenje javnega reda in miru

Ob 22.47 so koprski policisti posredovali v Popetrah. Policisti so kršitelju zaradi predvajanja glasne glasbe izdali plačilni nalog.

V nedeljo ob 11.30 je v koprskem lokalu razgrajal moški. Ker se je 39-letnik nedostojno vedel in žalil goste, so mu izdali plačilni nalog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija