POZOR: Ta trenutek najboljša ponudba top pet športnih terencev! (FOTO)

Koper

V zadnjem letu se je na trgu rabljenih vozil na Primorskem veliko spremenilo. Aktualna situacija je še vedno pestra in zanimiva, kupci težko najdejo vozila po njihovih željah in zahtevah, saj na trgu primanjkuje mladih rabljenih vozil, ki so najbolj iskana. Odlična novica pa je, da pri Porsche Koper ta trenutek najdete vsa najbolj iskana rabljena vozila po znižani ugodnejši ceni.

Pri Porsche Koper imajo najbolj iskana rabljena vozila vedno na zalogi, v aktualni ponudbi pa so vam na voljo po še posebej ugodni znižani ceni, kar pomeni, da lahko stranke veliko prihranijo in se z natančno preverjenimi rabljenimi vozili odpeljejo popolnoma brez kakršnegakoli strahu. Tokrat vam predstavljajo izbor športnih terencev SUV, ki so v zadnjem času najbolj priljubljeni med kupci na Primorskem.

Pri Porsche Koper so strankam izjemno naklonjeni in igrajo z odprtimi kartami, da se stranka lažje odloči, saj se močno zavedajo, da nakup rabljenega vozila včasih predstavlja velik premislek, zato se trudijo, da gredo strankam naproti, saj vedo, da je to velik korak v življenju – nakup vozila.

Odlična priložnost za nakup rabljenega avtomobila na Primorskem

Pri največjem trgovcu z rabljenimi vozili na Primorskem, Porsche Koper, so se pred dnevi odločili, da izbranim vozilom znižajo prodajno ceno. Tako je že možno na njihovi spletni strani www.porscheinterauto.net najti res privlačne priložnosti za tiste, ki želijo imeti rabljeno vozilo takoj in po vrhunski ceni.

EKSKLUZIVNO: intervju z Dušanom Jugovacem, vodjem prodaje rabljenih vozil pri Porsche Koper

Dušan Jugovac, nam lahko prosimo zaupate, katera vozila so najbolj iskana?

Vsekakor opažamo, da so v zadnjem času na trgu rabljenih vozil najbolj iskani različni športni terenci SUV, ki zagotavljajo nekoliko višje sedenje in hkrati tudi več praktičnosti. Konkretno so to pri znamki Volkswagen modeli: VW Tiguan, VW T-Roc, VW T-Cross in pri znamki Audi: Audi Q5, Audi Q3 in Audi Q2 ter pri znamki Škoda: Škoda Kodiaq, Škoda Karoq ter Škoda Kamiq.

Kaj bi izpostavili, da je razlog, da se vse več kupcev odloči za nakup rabljenih vozil pri Porsche Koper? Kaj ponujate?

Prepričan sem, da na njihovo odločitev vpliva sama kakovost naših vrhunsko ohranjenih rabljenih vozil, bogata izbira rabljenih vozil na zalogi, odzivnost in prijaznost prodajnih svetovalcev in seveda izjemna varnost nakupa. Na zalogi imamo pregledana in servisirana vozila, ki so zanesljiva in dostopna po ugodni ceni. Vsa rabljena vozila iz naše ponudbe so natančno preverjena in vzdrževana. Za to obljubo storitev stojimo in strankam obenem zagotavljamo še dodatne ekskluzivne ugodnosti ob nakupu. Nakup rabljenih vozil iz ponudbe pri nas je varen nakup. Pri nas v ponudbi imamo samo vrhunsko ohranjena rabljena vozila, vsem kupcem ob nakupu ponujamo ekskluzivne dodatne ugodnosti …

Zakaj je video rabljenih vozil ključen pri nakupu? Kako stranke gledajo na to in kakšni so kaj odzivi strank?

Video tehničnega stanja in predstavitve samega vozila je popolna novost v Sloveniji. S tem razbijamo mite pri nakupu rabljenih vozil. Tako veliko bolj nazorno pokažemo resnično stanje vozila: snemanje vseh elementov avtomobila z videokamero. S tem si lahko kupec interaktivno ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup.

Ekskluzivne prednosti ob nakupu rabljenih vozil le pri Porsche Koper!

Nakup rabljenega vozila je lahko zanimiva izkušnja, ki pa je lahko povezana tudi s tveganjem, da kupujete eno, dobite pa nekaj povsem drugega. Zato je zelo pomembno, da se odpravite k prodajalcu, ki vam zagotavlja varen nakup in ste v nakup več kot le 100 odstotno prepričani, da dobite najboljše za vaš denar.

- Videopredstavitev tehničnega stanja in predstavitev vozila,

- ugodno financiranje vozil – do 1.000 evrov popusta,

- do 500 evrov popusta ob menjavi vozila,

- natančno preverjanje 250 kontrolnih točk,

- garancija 8 dni za menjavo/vračilo,

- servisni bon do 100 evrov,

- spletni nakup in podpis pogodbe.

Menjava staro za staro rabljenih vozil

Pri Porsche Inter Auto v primeru menjave vozila staro za staro nudijo dodatne ugodnosti, dodatnih do 500 evrov popusta. Hkrati poudarjajo, da je menjava vozil staro za staro ne glede na letnik ter znamko, tudi če ni njihova znamka. Prav tako strankam, v kolikor ni njihovega željenega vozila trenutno na zalogi, poskušajo poiskati drugega. 

Vrhunsko Porsche jamstvo RV PLUS

Vsekakor je eden od večjih dejavnikov, ki prepričajo kupce rabljenih, seveda tudi ustrezno jamstvo. Da, tudi rabljena vozila imajo jamstvo, natančneje Porsche jamstvo RV Plus, ki pokrije nepredvidene in drage stroške popravil. In to prinese s seboj tudi najbolj kakovostne rezervne dele, s katerimi je vozilo spet povsem zanesljivo. Dobro vzdrževano rabljeno vozilo je namreč eden od pogojev dobrega dela s strankami, saj je zadovoljna stranka prva 'nagrada' vsakega prodajalca. (1)

Osemdnevna garancija za vračilo/zamenjavo

Vsak kupec rabljenega vozila si seveda želi, da za svoj denar dobi največ avtomobila. A tudi za to poskrbijo pri podjetju Porsche Inter Auto. In tudi če se uštejete in takoj ugotovite, da ste se mogoče odločili napačno, vam strokovnjaki pri podjetju Porsche Inter Auto priskočijo na pomoč. Vozilo lahko do osem dni po nakupu vrnete in ga zamenjate za bolj ustreznega ali pa dobi kupec vrnjeno kupnino. Brez vprašanj, razlag ali pojasnjevanja. In kupcu lahko celo ponudijo drugo vozilo, ki bolj ustreza posameznikovim potrebam in željam. Vsi smo le ljudje in motiti se je človeško. Zato pa vas pri podjetju Porsche Inter Auto povsem dobro razumejo.

Natančnih 250 kontrolnih točk – pri Porsche Koper jim nič ne uide!

Tako gre vsako vozilo skozi 250 vnaprej določenih kontrolnih točk, te pa strokovnjaki, ki poznajo delovanje vozila in njegovo uporabo, skrbno izberejo. Vsak avtomobil, tudi če še ni kupljen, pregledajo. Tako je lahko vsak kupec prepričan, da ve, kaj dobi in lahko uživa v vožnji.

VIDEOPREGLED – velika novost v Sloveniji!

Strokovnjaki pri Porsche Koper opravijo še novost, ki kupcem še bolj nazorno pokaže resnično stanje vozila: snemanje vseh tehničnih elementov avtomobila z videokamero. S tem si lahko kupec interaktivno ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup. V Sloveniji ponujajo res ekskluzivno noviteto, ki je ne boste našli pri nobenem drugem trgovcu rabljenih vozil. A če stranka kljub vsemu po nakupu še ni povsem zadovoljna, skupaj najdejo ustrezno rešitev in po potrebi zamenjajo tudi del, o katerem kupec dvomi.

Poglejte kanal YouTube Porsche Inter Auto Slovenija – Media, kjer je objavljenih že več kot štiri tisoč videoposnetkov.

TOP PONUDBA V SLOVENIJI – RABLJENA VOZILA

Preverite zalogo vseh vozil z dodatnimi ugodnostmi:

- Volkswagen zaloga,
- Audi zaloga,
- Škoda zaloga,
- SEAT zaloga,
- CUPRA zaloga,
- električna vozila.

TOP 5 IZBRANIH RABLJENIH VOZIL IZ AKCIJE

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI DSG Highline 4MOTION

VW Tiguan je zares brez dvoma eden izmed najbolj priljubljenih športnih terencev. Pred vami je odličen vrhunsko ohranjen primerek, redno servisiran, letnik 2020, s prevoženimi le 91.716 kilometri. Vgrajen ima zmogljiv 2.0 TDI motor, ki je tudi varčen in ima avtomatski DSG menjalnik in izjemen 4MOTION štirikolesni pogon. Highline oprema vsebuje bogato tehnologijo, to rabljeno vozilo predstavlja enkraten nakup.

- 1000 € popust ob fin. in zav. (RV BON)*

- 500 € popust ob menjavi vozila*

- PREVERITE VIDEO PREDSTAVITEV: Volkswagen Tiguan 2.0 TDI DSG Highline 4MOTION

Volkswagen T-Roc 2.0 TDI DSG Style 4MOTION

VW T-Roc – tudi eden izmed zelo zaželenih športnih terencev. Tukaj se vam predstavlja vrhunski model s paketom opreme Style in štirikolesnim pogonom 4MOTION. Letnik 2019, prevoženih ima 109.623 km. Redno servisiran, pregledan in vzdrževan, kar pomeni, da je pripravljen na nove dogodivščine.

- 1000 € popust ob fin. in zav. (RV BON)*

- 500 € popust ob menjavi vozila*

- PREVERITE VIDEO PREDSTAVITEV: Volkswagen T-Roc 2.0 TDI DSG Style 4MOTION

Škoda Karoq Style 2.0 TDI 4X4 DSG

Škoda Karoq je uspešen in praktičen športni terenec z inovativnim videzom in tehnologijo – tukaj vam je na voljo odličen model z zmogljivim motorjem. Strokovno pregledan in z malo prevoženimi kilometri, letnik 2018.

- 1000 € popust ob fin. in zav. (RV BON)*

- 500 € popust ob menjavi vozila*

- PREVERITE VIDEO PREDSTAVITEV: Škoda Karoq Style 2.0 TDI 4X4 DSG

Audi Q3 35 TFSI S tronic Advanced

Audi Q3 je dinamičen športni terenec, ki vam zagotavlja udobno vožnjo v vseh razmerah! Predstavljajo vam odlično ohranjen primerek, ki ima vgrajen zmogljiv 35 TFSI motor s 150 konjskimi močmi, letnik 2022 in samo 7.059 prevoženih kilometrov.

- 1000 € popust ob fin. in zav. (RV BON)*

- 500 € popust ob menjavi vozila*

- PREVERITE VIDEO PREDSTAVITEV: Audi Q3 35 TFSI S tronic Advanced

Škoda Karoq Style 1.5 TSI DSG

Predstavljajo vam še en odličen primerek modela Škoda Karoq  vozilo je bilo redno servisirano in je seveda pred prodajo bilo tudi izjemno natančno pregledano. Letnik 2018, prevoženih ima le 99.925 kilometrov, kar pomeni, da gre za naravnost vrhunski nakup!

- 1000 € popust ob fin. in zav. (RV BON)*

- 500 € popust ob menjavi vozila*

- PREVERITE VIDEO PREDSTAVITEV: Škoda Karoq Style 1.5 TSI DSG

KOPER RABLJENA VOZILA

Poslovalnica Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

- Roberto Eler, tel.: 05 61 16 550

- Dušan Jugovac, tel.: 05 61 16 503

- Tim Rihter, tel.: 05 611 65 43