POZOR, DOGAJA SE TUDI NA OBALI! Kradli pod pretvezo masaže

Piran

Na PP Piran se je zglasil 80-letni domačin, ki je policistom opisal, da sta včeraj ob 9.30 v njegovo stanovanje prišli dve ženski. Pod pretvezo, da nudita brezplačno masažo, sta vstopili v stanovanje. Pri tem ga je ena masirala, druga pa iz dveh kuvert v predalu omare v spalnici ukradla denar. 

Kot so sporočili s koprske policijske uprave, je prva "maserka" stara približno 30 let, oblečena je bila v svetla oblačila (bel plašč ali bunda), druga pa približno 50 let, oblečena v temna oblačila, visoka okoli 160 centimetrov, nekoliko močnejše postave, temnih las, govorila pa je hrvaško. Osumljeni sta kaznivega dejanja velika tatvina.

Vlamljali in kradli

V Jagodju je nekdo vlomil v hišo, kjer je vse premetal, zatem pa ukradel Garmin navigacijo, povečevalno steklo - lupo, daljnogled in nekaj steklenic alkoholnih pijač. Škode je za približno 1000 evrov. Iz hiše v vasi Pliskovica, v kateri nihče ne živi, pa je nekdo odnesel manjšo ročno žago in starejšo konto brusilko.Okoli 15. ure je nekdo v Planini z dvorišča ukradel osebni avto VW Passat limuzina reg. PO CJ-662 1,9 tdi, srebrne barve, star 15 let. Vozilo je bilo odklenjeno.

Policisti so v Portorožu ponoči zasegli dva mopeda. Najprej 15-letniku moped Piaggio ZIP 25 4T, z z nameščeno registrsko tablico, ki ne pripada vozilu, moped pa je od oktobra lani odjavljen iz prometa. Odrejen je bil izredni tehnični pregled vozila. Zatem pa še 16-letniku, ki je vozil moped Piaggio brez registrskih tablic. Tudi v tem primeru je bil za moped odrejen izredni tehnični pregled. Obema sledi obdolžilni predlog.

Deziorentiran in brez goriva

Ob 1.36 so bili policisti obveščeni, da na koncu izolske obvoznice pred krožiščem stoji vozilo, naprej po cesti pa hodi starejši moški. Policisti so ugotovili, da je 90-letnemu moškemu z okolice Kopra verjetno zmanjkalo goriva. Vozilo so umaknili z vozišča, voznik pa je bil deziorentiran. Reševalci so ga odpeljali v izolsko bolnico. Ker je imel vozniško dovoljenje pretečeno, so mu ga odvzeli.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
en iz raje |  30 .01. 2019 ob  13: 16
Zakaj člankov ne piše avtohtoni Slovenec ali oseba z znanjem slovenskega jezika ?