POZNATE MAVRIČNI POLJUB? Eni pari ga obožujejo, drugim se naravnost gnusi

Trendi

Veste, kaj je mavrični poljub? Nekateri pari ga obožujejo, drugim pa se zdi naravnost ogaben. Gre namreč za izmenjavo telesnih tekočin, zlasti menstrualne krvi in sperme, med partnerjema.

Medtem, ko so nekateri zgroženi nad idejo, da bi k seksu vključili menstrualno kri, Carolanne Marcantonio, certificirana seksualna terapevtka, pravi, da to dejanje zbliža partnerja. Spet drugi ga "prakticirajo", ker pri spolnosti radi eksperimentirajo.

"Zagotovo so različne spolne izkušnje lahko zabavne in vznemirljive, zato obstaja toliko različic seksa," pravi dr. Staci Tanouye. A pri tem je pomembno vedeti, da izmenjava telesnih tekočin prinaša določena zdravstvena tveganja, zato tega raje ne počnite z nekom, ki ga slabo poznate. "Ključno je, da smo pri izbiri partnerja varni in pametni," pravi ginekologinja.

Kaj natanko je mavrični poljub?

Mavrični poljub tradicionalno vključuje dve osebi, ki dajeta in prejemata oralni seks hkrati, medtem ko ima ženska menstruacijo. "Vrhunec je poljub po mešanju menstrualne krvi enega partnerja s spermo drugega partnerja v ustih," pojasnjuje Tanouye. Kombinacija krvi in semena je tista, ki ustvarja mavrični poljub, dodaja Marcantonio. Oba partnerja morata prejeti oralni seks istočasno, za kar je potreben spolni odnos v položaju 69. Tako bo en partner končal s krvjo, drugi pa s semenom v ustih, potem ko bo partner ejakuliral. Nato se oba partnerja poljubita in ustvarita mavrični poljub.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija