POZNAJO JIH PO CELEM SVETU: Zadnjo serijo so snemali v Kopru! (VIDEO)

Koper

Slovenska akrobatska skupina Dunking Devils je pred dnevi na svojem Facebook profilu objavila posnetek, ki je nastal v Strunjanu. Danes pa bo luč sveta ugledala tudi težko pričakovana zadnja epizoda serije Fly Guys, ki je bila posneta na naši obali – v Kopru.

Posnetek iz Strunjana, ki so ga akrobati Dunking Devils na Facebooku objavili v teh dneh, je sicer star že nekaj let. Nastal je leta 2013 in je "začetek ene zelo lepe zgodbe", nam je povedal njihov član Domen Rozman. Gre za njihov prvi posnetek točke akrobatskega zabijanja, ki je nastal izven sten dvoran, na prostem, in je služil tudi kot inspiracija za nov projekt. Leto kasneje so namreč posneli nov video 'Obstaja ena prava smer navzgor' in se začne na izolskem pomolu. Kot dodaja Rozman, je bil viden po celem svetu in je na Youtubu še vedno zelo popularen.

Sicer pa so člani akrobatske skupine posneli tudi 10-delno spletno serijo za zagon Facebookove platforme Facebook Watch, ki konkurira spletnim ponudnikom video vsebin, kot so Netflix, YouTube in Amazon Prime. Serija se imenuje Fly Guys, danes pa bo luč sveta ugledala še deseta, zadnja epizoda, ki je nastala v Kopru. Objavljena bo ob 18. uri, nam je še zaupal Rozman.

Deli novico:

Iiiii |  06 .04. 2018 ob  22: 02
-5
Nic posebnega niso