POZIV VOZNICI IN OČIVIDCEM: Na prehodu za pešce zbila dečka in odpeljala

Kronika

V torek okoli 15.20 je v Novi Gorci v Rejčevi ulici prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena zaenkrat še neznana voznica in otrok, ki so ga v sredo zaradi bolečin odpeljali na pregled v šempetrsko bolnišnico. Policija prosi voznico in morebitne očividce nesreče za informacije, so sporočili s Policijske uprave (PU) Nova Gorica. 

Po prvih zbranih podatkih je neznana voznica peljala iz neznane smeri po Cankarjevi ulici v Novi Gorici. Pri zavijanju čez označen prehod za pešce v semaforiziranem križišču pri objektu v Rejčevi ulici je spregledala otroka in ga zbila.

Voznica se je na kraju prometne nesreče ustavila in ko se je prepričala, da deček ni poškodovan, je vožnjo nadaljevala proti Rejčevi ulici, ne da bi o nesreči obvestila policijo oziroma drugemu udeležencu nezgode nudila ustrezne podatke.

Novogoriški policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, da bi ugotovili vse okoliščine prometne nesreče. Zaradi razjasnitve vseh okoliščin pozivajo neznano voznico in vse morebitne očividce, ki bi lahko nudili koristne informacije, da pokličejo na novogoriško policijsko postajo 05 303 44 00 ali znano interventno številko policije 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija