POZE PRI SEKSU, KI JIH MORATE POSKUSITI POLETI: Tako boste uživali, brez da bi vam bilo preveč vroče

Trendi

Visoke temperature so seksu lahko neprijazne. Kljub temu je dejstvo, da nošenje lahkotnih poletnih oblačil, kjer se vidijo tisti deli telesa, ki so pozimi zakriti, poskrbi, da vizualni dražljaji pridejo doživijo večjo intenzivnost in željo po erotiki ter strasti. Zato je povsem normalno, da je večina poleti bolj željna spolnih odnosov. Toda kaj, ko smo v vročini "lepljivi" in stik z drugim telesom se posledično ne zdi ravno najboljša ideja. A z malo kreativnosti je vse to mogoče spremeniti. Zlasti položaj po pasje in seks v kopalnici sta odlična za vroče poletne dni. Ker obstajata v več različicah, bi ju morda naslednjič začinili s katero od teh.

"Po pasje" je idealna poza za vroče dni, saj je stik vajinih teles med njo res minimalen. Da vama ne bo prevroče, dragemu pustite, naj si vas vzame od zadaj, na spodnje načine:

Povsem običajno

Vi klečite na kolenih, vaše telo je nagnjeno naprej, naslanjate se na svoje dlani, komolce ali se z zgornjim delom telesa uležete na površino, zadnjico dvignete proti njemu ter mu tako zagotovite globljo penetracijo, sebi pa večje užitke.

Od strani

Vi ležite na boku, s hrbtom ste obrnjeni proti njemu. On leži za vami in si vas tako vzame, med tem pa lahko z zgornjo roko razvaja vaše dojke ali klitoris. Vsekakor položaj z bonusom.

Stoje

Nagajiv položaj za vroči, hitri seks. Naslonite se na steno vendar tako, da bo vaš spodnji del telesa od nje nekoliko odmaknjen. Nogi razširite približno v širini ramen, lahko malce več, tako da bo on lahko stal med njima.

Ena noga iztegnjena

Če smo v postelji začeli, v njej še končajmo. Oba klečita, vendar v tem primeru nista obe vaši nogi pokrčeni, temveč je ena iztegnjena med njegovima. Hrbta nikar preveč ne usločite, oprite se na svoje dlani, on pa lahko med tem, ko vstopa v vas, razvaja vaše dojke. Gre za malce drugačen položaj, ki zaradi tesnega stika teles krepi občutek bližine med partnerjema.

Na mizi

Še ena različica, ki bo prišla prav, ko bodo strasti povsem neobvladljive. S trebuhom se uležite na mizo, razširite noge in uživajte. Za še boljše trenje in s tem izdatnejše občutke za oba, lahko nogi tudi tesno stisnete skupaj.

Seks v kopalnici

Namesto pod vročo, se razvajajta pod hladno vodo. Pazita le, da na gladki površini kateremu od vaju ne spodrsne.

V sodelovanju vode

Izkoristi tlak, pod katerim iz prhe prihaja voda. Če je tvoja takšna, pri kateri lahko izbiraš različne curke, jo nastavi na tistega, ki ima največjo moč. On stoji in se nasloni na steno. Ti se spustiš na kolena ter ga razvajaš z usti, pri tem pa prho držiš tako, da ti pomaga curek vode, ki je usmerjen v njegov penis in testise.

Nagib nad kadjo

Včasih so preproste stvari najboljše in to nedvomno velja tudi za seks pod prho. Ti stojiš obrnjena proti steni, noge so razkoračene in stopala čvrsto na tleh. Lahko si obuješ natikače, saj veš, da je varnost na prvem mestu. Primi se za pipo ali drug, na steno pritrjen pripomoček in se s telesom nagni naprej, on pa si te vzame od zadaj. Vse skupaj nekoliko spominja na stoječo pozo po pasje. Prvinsko, seksi in divje.

Super vlažno

Tudi pri tej pozi vama bo v pomoč curek iz prhe. On stoji naslonjen na steno, ti se obrneš proti njemu in eno nogo oviješ okoli njegovega pasu, z drugo stojiš na tleh. Medtem, ko se on namesti v strateški položaj, ti primeš ročko prhe in curek usmeriš na vajine združene intimne predele. Voda bo v večji meri kot njega stimulirala tebe, a brez skrbi, tudi on se ne bo pritoževal.

Lastnoročna zabava

Včasih se malo preveč prepustimo ideji, da je seks le tedaj, ko njegov organ obišče tvojega. Napačno! Skupna masturbacija je prav tako odlična oblika spolnega odnosa in lahko zlasti pod prho še kako popestri zadeve. V resnici je namreč le malo možnosti, da bi komu spodnesla tla pod nogami. Torej se v družbi drug drugega zabavajta sama. Kako bosta stala, je vseeno, a zanj bo posebej mamljivo, če bo stal za teboj in svoje orodje včasih potisnil med tvoja mokra stegna.

Divje in mokro

Sta torej v banji. On naj se usede na njeno dno, ti pa se kot tedaj, ko to v pozi kavbojke počneta v postelji, usedi nanj. S količino vode ni treba pretiravati. Primi ga za ramena, on pa naj razvaja tvoje dojke. Če jih boš prekrila z gosto milnico, še toliko bolje. Erotika na višku.

Oralno v kadi

Tako kabina za prhanje, kot kad sta odlični za oralno razvajanje. Voda in občutek čistoče pripomoreta k večji sprostitvi ter premikanju meja in usta kaj rada zaidejo na skrite kotičke. Zabavajta se izmenično. On naj sede na rob kadi in razširi noge, ti pa iz banje poskrbi, da bo doživel veliki O. Nato naj se vlogi zamenjata ali se izmenjujta že med samo potjo. Glavno je, da od začetka do konca potovanja uživata oba.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija