POŽAR NA AVTOCESTI PRI KOZINI: Na pomoč uslužbenci bencinskega servisa (FOTO)

Kronika

Na avtocestnem počivališču Ravne, na Kozini, v smeri proti Kopru je včeraj nekaj minut pred 13.00 prišlo do požara na avtomobilu. Ogenj so še pred prihodom gasilcev uspeli z ročnimi gasilniki pogasiti uslužbenci bencinskega servisa. Na kraju so posredovali gasilci PGD Materija, policisti in uslužbenci Darsa. Koprski poklicni gasilci so bili še pred prihodom na kraj preklicani, so na družbenih omrežjih zapisali gasilci.

Požar vozila na počivališču Ravne. Foto: PGD Materija

Na območju Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah policisti posredovali v 43 nujnih primerih, na 113 so prejeli 148 klicev. Obravnavali so štiri prometne nesreče z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. Eno vozilo so zasegli. S področja kriminalitete so obravnavali tri tatvine in grožnjo. Zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali štirikrat. Obravnavali so še štiri nezakonite prehode državne meje.

Nekaj minut pred 7.00 sta se v Kopru sprla partnerja. Policisti so 55-letniku izdali plačilni nalog.

Ob 9.22 so piranski policisti v Portorožu ustavili mladoletnico na skuterju. Ker je bil predelan, so ji ga zasegli. Čaka jo obdolžilni predlog pri sodniku za prekrške.

Požar vozila na počivališču Ravne. Foto: PGD Materija

Ob 10.24 je prišlo do prometne nesreče na cesti na med Šembijami in Ilirsko Bistrico, v kateri je bila samoudeležena voznica. Zaradi prevelike hitrosti je izgubila nadzor nad vozilom in se prevrnila na bok. V nesreči se je lažje poškodovala. Policisti so ji izdali plačilni nalog.

Ob 13.03 so policisti posredovali v Pradah, kjer je 51-letnik žalil dve osebi. Izdali so mu plačilni nalog.

Ob 2.27 so v Sežani ustavili 50-letnega voznika avtomobila, ki mu je alkotest pokazal 0,83 mg/l. Prepovedali so mu nadaljnjo vožnjo in mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija