POZABITE NA PUDER: Za poletni make-up potrebujete samo en proizvod

Trendi

Nanašanje make-upa v poletnem času je vse prej kot zabavno, saj visoke temperature in znojenje ne predstavljajo idealnih pogojev za ustvarjanje kompleksnega make-upa. Cosmopolitan je razkril, kaj je najboljši način za hitro ličenje v poletnem času, s katerim dosežemo povsem naraven videz, poroča index.hr.

Namesto da izgubljate čas z nanosom pudra ali korektorja ter maskare in ostalih številnih proizvodov, se raje osredotočite samo na šminko. Po negi obraza na ustnice nanesite zgolj šminko v barvi fuksije, breskve ali v katerem od rdečih odtenkov - in opravili ste! Vaš obraz vam bo v poletnem času hvaležen, saj ga ne boste 'zabetonirale' z različnimi sloji ličil, ampak mu pustile, da malce zadiha. In ob tem boste izpadle popolnoma chic.

Pred odhodom od doma izpopolnite svoj look z najljubšimi sončnimi očali in videti boste, kot da ste v svojo podobo vložile precej več truda, kot ste ga v resnici. Če želite iti še korak dlje, minimalno količino enake šminke s prsti nanesite na lica, obrvi pa počešite s prozornim gelom.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija