"POZABIL" NA MASKO, KER JE BIL UTRUJEN: Ali je Krek izgubil kredibilnost in bi moral odstopiti? (ANKETA)

Slovenija

Prvi mož NIJZ Milan Krek je bil 'zasačen', da med točenjem goriva na bencinskem servisu ni nosil zaščitne maske, kar je tudi sam priznal. Kot razlog je navedel, da je bil utrujen in ni nikogar ogrožal. S tem je nakazal, da očitno obstajajo dvojna merila. Bi zaradi tega moral odstopiti?

Včerajšnja objava, da je direktor Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) Milan Krek kršil ukrep vlade, ki zapoveduje, da je obvezno nošenje mask tudi na prostem, je sprožil val ogorčenih komentarjev. Še dodatno pa bode v oči dejstvo, da je ravno Krek velik zagovornik nošenja mask in kot prvi mož NIJZ odgovoren, da se je vlada za ta ukrep tudi odločila.

Pravi, da je bil "utrujen" in ni nikogar ogrožal ????????????????????⬇️⬇️ A je to fer?

Posted by Regional on Friday, October 23, 2020

Veljajo dvojna merila? Menite, da je zaradi kršenja ukrepa, za katerega je tudi sam 'navijal', da se ga uvede, izgubil kredibilnost? Bi moral zaradi tega odstopiti? Odgovorite v spodnji anketi – v kolikor vam oglas zakriva aplikacijo, pritisnite na x.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
hribi |  24 .10. 2020 ob  12: 22
12
Kaj nas ni ta Krek nekaj časa nazaj skoraj zmerjal in učil pameti, da se ne držimo ukrepov, ki jih je sprejel NIJZ? V uredbi ne piše, da je utrujenost dovolj dober izgovor za kršitev. Se posebej ne, ker se je dala pametnega in je bil nespoštljiv. Kako se bo sedaj odzval KacinjQuery11230023088061701346252_1603534564639?