POVZROČILE NESREČO IN ODKORAKALE: Štirje poškodovani, škode za 70.000 evrov

Kronika

Nemška policija je sporočila, da je družina rac konec tedna na avtocesti A7 na jugu Nemčije povzročila prometno nesrečo, v kateri so bili udeleženi trije avtomobili. V nesreči je bilo po poročanju nemškega Deutsche Welle (DW) ranjenih več ljudi, račke pa niso bile poškodovane.

Po navedbah policije se je nesreča zgodila, ko je 65-letni voznik Opla opazil race na cesti in sunkovito ustavil svoje vozilo. Enako je storil tudi 36-letni voznik Škode na sosednjem voznem pasu. Toda 22-letni voznik tretjega vozila, ki se jima je hitro približeval, ju ni pravočasno opazil, zato se je z visoko hitrostjo zaletel v zadnji del Opla.

Vsi štirje potniki v Oplu so po navedbah policije v nesreči utrpeli poškodbe in so morali na zdravljenje v bolnišnico. Materialno škodo po navedbah DW ocenjujejo na približno 70.000 evrov.

Družina račk v nesreči ni bila poškodovana in se je "hitro umaknila s kraja nesreče", še piše DW.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  06 .06. 2022 ob  20: 27
Tako kot na Kitajskem morijo vse hisne ljubljencke zaradi “covida”, v ZDA miljone kokosi in svinj, dajmo sedaj vse racke iztrebit. Vse po planu Agende 2030, pomorit vecino prebivalstva, spravit svet v najhujso enkonomsko krizo v zgodovini clovestva, pobrat ljudem vso lastino in tisti ki bodo preziveli, bodo iz obupa in lakote pripravljeni sprejeti vse prijeme teh morbidnih globalistov. Vse mozno cepljenje, čipiranje, kontrolo, nic svobode… Saj je rekel Schwab, “nic ne boste imeli, a boste srecni”. Game over my friends!