POVZROČIL KAR DVE NESREČI: V Pradah pridržali agresivnega moškega

Kronika

Včeraj ob 21. uri so bili policisti obveščeni, da je voznik osebnega avtomobila v Pradah poškodoval drugo vozilo in odpeljal. Policisti so izsledili 40-letnega voznika, ki je povzročil še eno prometno nesrečo, v kateri pa je bil udeležen sam. V postopku je bil agresiven, preizkus z alkotestom pa je odklonil. S kršitvami ni prenehal, zato je bilo zanj odrejeno pridržanje. Izdali so mu plačilni nalog, sledi pa mu še enotni obdolžilni predlog na koprsko sodišče.

Fotografije so simbolične.

Sežanski policisti so zasegli osebni avto 48-letniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Včeraj ob 20.30 so piranski policisti obravnavali prometno nesrečo s poškodbami. 69-letna voznica osebnega avtomobila je peljala v smeri Sečovelj, ko je pri križišču zavila levo, je zaprla pot 21-letnemu vozniku mopeda Piaggio Zip 25. Voznik mopeda in njegova 19-letna sopotnica sta padla in se lažje poškodovala. Povzročiteljici sledi plačilni nalog.

V prtljažniku našli plinsko pištolo

Ob 1.20 so policisti na mejnem prehodu Dragonja pri mejni kontroli ugotovili, da 26-letni Ljubljančan nima veljavnega vozniškega dovoljenja, saj mu je poteklo 21. oktobra lani. Zasegli so mu vozilo, pri tem pa v prtljažniku vozila odkrili plinsko pištolo, ki so jo zasegli. Izvedli so hitri postopek z odločbo, sledi še obdolžilni predlog.

Kraja

Na Tribanski cesti v Kopru je ponoči nekdo ukradel zaklenjeno kolo z motorjem znamke Piaggio, tip NRG 50, reg. št. KP LJ-98, skupaj s čelado krem barve, vredno približno 1000 evrov.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti v zadnjem dnevu obravnavali 38 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo. Policisti PP Koper so obravnavali 19 oseb, PP Ilirska Bistrica 17 in PP Piran dve. Šest oseb je zaprosilo za mednarodno zaščito, ostali bodo vrnjeni na Hrvaško po zaključenih postopkih.

Včeraj popoldan pa so policisti v dolini Dragonje prijeli še 11 državljanov Turčije in državljana Ukrajine, ki so nezakonito prečkali državno mejo. Turki bodo po končanih postopkih vrnjeni na Hrvaško, policisti pa obravnavajo državljana Ukrajine zaradi suma storitve kaznivega dejanja.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija