POTREBUJETE POMOČ ALI POGOVOR? V Kopru se odpira nova psihoterapevtska ambulanta

Koper

V Kopru svoja vrata odpira nova psihoterapevtska ambulanta. Delovala bo na naslovu Vojkovo nabrežje 23, namenjena pa bo vsem, ki trpijo v čustvenih stiskah, imajo težave na področju partnerskega ali družinskega življenja, duševnega zdravja in tistim, ki si želijo osebnostno rasti in izboljšati kvaliteto življenja.

V času pandemije so se stiske mnogih še povečale. Posamezniki pogosto odlašajo z iskanjem pomoči, vse do točke nevzdržnosti, kar vodi v še večje duševne stiske. Nova psihoterapevtska ambulanta prihaja naproti vsem tistim, ki bi se hoteli pogovoriti, predvsem pa otrokom in mladim.

Sporočajo, da so pripravljeni prilagoditi tudi cene psihoterapevtskih storitev tistim, ki polne cene ne bi zmogli poravnati.

Ambulanta bo delovala v okviru Univerze Sigmunda Freuda, zasebnega visokošolskega in kliničnega zavoda. Na prvi in drugi bolonjski stopnji in na specialističnem študiju izobražuje psihoterapevte in psihologe in nudi psihoterapijo več kot 160 klientom. Psihoterapevtske obravnave bodo vodili študenti zaključnih letnikov magistrskega programa in specialističnega študija, specializanti pod supervizijo, katerih delo bodo spremljali in usmerjali supervizorji z dolgoletnimi psihoterapevtskimi izkušnjami. 

Prvi korak do psihoterapevtske obravnave je e-poštno sporočilo ali telefonski klic na matično ustanovo, ki nato organizira uvodni pogovor in terapevtsko obravnavo v Ljubljani, Kopru ali Mariboru. Dostopni so preko elektronske pošte ali na telefonski številki 051 382 484 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija