POTRDILI 14 NOVIH OKUŽB: Primere odkrili tudi pri otrocih, starih do štirih let

Slovenija

V soboto so v Sloveniji opravili 560 testiranj na okužbo z novim koronavirusom, potrdili so 14 novih okužb, je objavila vlada na Twitterju. V bolnišnicah se zaradi covida-19 zdravi 16 bolnikov, nihče od njih pa ni na oddelku za intenzivno terapijo. Smrtnih žrtev ni bilo, niti ni bil nihče od bolnikov s covidom-19 odpuščen iz bolnišnične obravnave.

Doslej so v Sloveniji sicer skupno potrdili 1841 okužb, število smrtnih žrtev ostaja pri 111.

Po podatkih Sledilnika covid-19 je trenutno v Sloveniji 261 aktivnih primerov okužbe. V soboto so po en nov primer zabeležili pri zaposlenem v domu za starejše občane in en pri oskrbovancu doma. Tri nove primere so v soboto odkrili pri otrocih, starih do štirih let.

Okužbo z novim koronavirusom so v soboto dokazali v desetih slovenskih občinah. V Murski Soboti in Kranju so potrdili po tri okužbe, medtem ko so po en primer na novo potrdili v občinah Ljubljana, Vipava, Ajdovščina, Puconci, Cerklje na Gorenjskem, Šentjernej, Radenci in Velika Polana. V slednjih dveh občinah so okužbo zabeležili prvič. Po najmanj eno okužbo so tako doslej potrdili že v 164 slovenskih občinah.

NOVA STANOVANJSKA SOSESKA MOMENTO V IZOLI: 175 moderno oblikovanih stanovanj na izjemni lokaciji - izkoristite priložnost, rezervirajte posvet na info točki!

Moderno zasnovana stanovanjska soseska, ki se bo nahajala v Izoli na območju Livad, predvideva gradnjo 175 stanovanj v izmeri od 50 do 250 kvadratnih metrov uporabne površine. Soseska vila blokov oziroma manjših stolpičev bo ponudila visoko kakovost bivanja z ločenimi vhodi in dvigali, estetsko oblikovana, istočasno pa tudi funkcionalna stanovanja, ki bodo z umeščenostjo v samo mesto in z zeleno okolico, prinesli kakovost bivanja sredi mesta, na odlični lokaciji, praktično sredi obalnih mest.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija