POTRČ ZNOVA V TUJINI, A NE NA ŠVEDSKEM: Oglasil se je iz trgovine, s tem sporočilom (VIDEO)

Slovenija

Nekdanji televizijski voditelj in goreč nasprotnik ravnanju vlade v času epidemije, Marko Potrč, se spet nahaja v tujini. Tokrat je svojo ljubo Švedsko zamenjal za Dansko, od koder se je oglasil z novim videoposnetkom. Nekaj besed je namenil morebitnemu vnovičnemu zapiranju države, o čemer je bilo v Sloveniji v preteklih dneh spet precej govora.

Kot pravi Potrč, so ga klicali prijatelji iz Slovenije in mu povedali, da se doma "grozi z zapiranjem".

"To mi ni fino slišati. Jaz sem tukaj svoboden in lahko grem kamorkoli, ampak ni pa to fino slišati. Saj mi se tudi želimo domov vrniti v neko normalno, zdravo okolje," je dejal.

Kot je poudaril, ne želi sprožiti prepira, "saj mislim, da dodatne napetosti niso v interesu nikomur". Odgovorne pa sprašuje: "Ali imate nazadnje po teh zapiranjih kakršnekoli rezultate za pokazati?"

"Je to zapiranje koristno? A je prineslo kaj dobrega? Pa pustimo, kako si kdo tolmači številke, pa tudi kar je zdaj reklo ustavno sodišče, da je vse protiustavno in tako naprej. Zakaj bi o tem sploh govorili, zakaj bi se o tem sploh pogovarjali? A ni dosti drugih stvari, ki se jih da narediti? Pa saj sem jih omenjal neštetokrat," je zaključil.

“ZAPIRANJA DRUŽBE” Zakaj bi o tem govorili? Jaz iskreno menim, da moramo vsi stopiti kdaj kak korak nazaj in presoditi, kako naprej. Menim tudi, da nam v tem trenutku res ne manjka napetosti in bi se vsi naj trudili, da bi jih bilo manj. Bolj umirejno in spravljivo tega vprašanja ne znam postaviti. A ga je potrebno. Zakaj? Zakaj bi sploh omenjali to smer? p.s.: A smem prositi, da se enkrat vzdržimo primitivnih komentarjev? Hvala.

Objavil/a Marko Potrč dne Torek, 19. oktober 2021

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
td |  21 .10. 2021 ob  07: 18
@obala1, nekaj časa sem ga poslušal, se celo marsikaj strinjal ... dokler nisem se prepričal, da gre za enega navadnega antivaxxerja za vsako ceno, ki posluša svoje antivaxxerstvo zakamuflirat, ampak mu pogosto spodrsne. Cilj mu je prodajat njegove vitamine, ki bojda preprečujejo covid in kdo ve kaj še vse. Vedno in vedno bo nekaj našel, da se bo usajal čez maske (že to, da nek bebo vztrajno imenuje nagobčnike pove vse), ukrepe, čez vse.
Obala1 |  20 .10. 2021 ob  17: 05
Spet dve razlicni percepciji, ena tistega ki reče In druga kako vam je ta oseba vsec …lahko ti je vsec ali pa ne vendar komentirat bi morali tisto ki je rekel ..:po moje ni povedal nic narobe In ne vidim zakaj bi ga nekdo kritiziral ….no ja, v Sloveniji smo
en iz raje |  20 .10. 2021 ob  15: 55
nadležen kot driska
td |  20 .10. 2021 ob  14: 43
Bomo kupili tvoje vitamine, samo ne teži. Pol pa lahko ukinemo vsa cepljenja in ukrepe.
Fritla |  20 .10. 2021 ob  13: 24
Hej Potrč, a je s tabo vse v redu ?
Glej, ki so na Danskem imeli slične ukrepe kot mi.
So pa se masovno cepili, daleč več kot mi.
Pri njih ni toliko vo-vaxx idiotov, kot si ti.
Kaj šele, da bi jim posvečali tako pozornost.

Naredi nov video in povej zodbo o cepljenju na Danskem.
magik |  20 .10. 2021 ob  12: 40
Kot je poudaril, ne želi sprožiti prepira, "saj mislim, da dodatne napetosti niso v interesu nikomur".
Ej Potrč... zakaj sprožaš dodatno napetost, če tega nočeš? To ja najbrž vprašanje za tvojega psihiatra in ne zate!

Ni ti treba v tujino za tak promocijski posnetek! Tudi v Sloveniji se lahko kjerkoli skriješ v trgovini med police (brez maske) in nakladaš v svojem stilu!
Stiv Rivs |  20 .10. 2021 ob  11: 18
Prdec no-vaxx idiotski , ma kdo te plača, da delaš ta medijski terorizem.
Danska ima 95% precepljenost in še več.
Doma nagovarjaš ljudi naj se ne cepijo, se posmehuješ ukrepom, se posmehuješ cepljenju, potem pa kažeš Dance kako so svobodni.
Upam, da te tam gori pogruntajo in ekspresno odterajo domov.
Justinopolis |  20 .10. 2021 ob  10: 11
Povejte temu idiotu, da sem jaz tukaj tudi svoboden in grem kamorkoli, ker sem cepljen!