POSREDOVANJE V SPORU PRIPELJALO NA SUMLJIVO SLED: Drogo sta mu dobavljala oče in sin

Kronika

Tržaški karabinjerji so konec maja aretirali 55-letnega in 50-letnega moškega ter njegovega 22-letnega sina, zaradi posedovanja in razpečevanja mamil. Na sumljivo sled so karabinjerji prišli potem, ko so morali posredovati zaradi spora med zakoncema.

Fotografija je simbolična.

Kot poroča Primorski dnevnik, so karabinjerji v Trstu morali posredovati na dvorišču stanovanjske hiše, kjer je prišlo do spora med zakoncema. 55-letnik, sicer stari znanec policije, naj bi se pri tem precej sumljivo obnašal. Karabinjerji so se zato odločili za hišno preiskavo.

Njihovi sumi so se kmalu izkazali za utemeljene, saj so najprej zaznali močan vonj po marihuani, nato pa našli 60 gramov omenjene droge in tehtnico. 55-letnika so aretirali in mu odredili hišni pripor. Preiskava pa je pokazala, da je drogo nabavljal pri 50-letniku in njegovem 22-letnem sinu, ki sta prav tako v preteklosti že imela opravka z roko pravice. Njima so zasegli 50 gramov marihuane, tehtnico, material za pripravo odmerkov in 300 evrov gotovine. Tudi njiju dva so aretirali.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija