POSNETEK, KI NI ZA VSAK ŽELODEC: Na prodajni polici med moko lezli debeli črvi (VIDEO)

Slovenija

Po spletu je zaokrožil posnetek, ki ni za vsak želodec. V eni od Lidlovih trgovin v Mariboru je kupec naletel na črve med ajdovo moko, ki so lezli po prodajni polici.

Posnetek se je znašel na YouTubu, ob njem pa je zapisano: "Opozorilo za vse ljudi, ki nakupujejo v Lidlu. Vedno preverite izdelek, ki ga kupujete," in pa: "Pazite pri nakupu ajdove moke v Lidlu! 27. 5. 2022 Črvi v moki!"

V Lidlu so se že odzvali. Kot so pojasnili za nekatere medije, so nemudoma po obvestilu o omenjenem posnetku oziroma neljubi situaciji, na katero je naletel kupec, sprožili ustaljene postopke preverjanja izdelka na njihovih policah, prav tako so se obrnili tudi na dobavitelja izdelka in sprožili preverjanje kakovosti vzorcev.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vid |  30 .05. 2022 ob  23: 05
19
Se strinjam, dovolj je da je med skladiscenjem eno pakiranje poskodovano, pa se te bestije zaredijo, pa v ovsenih kosmicih itd. To vsi poznamo. Meni se je tudi ze zgodilo. Prav je da se opozori, ni pa to nic tragicnega ali nevarnega.
vseved |  30 .05. 2022 ob  20: 31
25
Lahko bi se zgodilo v katerikoli prodajalni katerega koli trgovca. Bojm se, da bo tega vedno več,ker vojni dobičkarji ne mirujejo.