POSLEDICE VČERAJŠNJIH NEURIJ: Največ težav povzročila v občinah Ilirska Bistrica in Izola

Kronika

Neurja z močnimi nalivi in vetrom so v soboto popoldne in zvečer največ težav povzročila v občinah Brežice, Ilirska Bistrica, Izola in Ljubljana. Gasilci so črpali meteorno vodo iz objektov, odstranjevali podrto drevje ter pomagali pri sanaciji poškodovane prometne in druge infrastrukture.

Fotografija je simbolična. 

Neurja so v glavnem ponehala do polnoči. Za odstranjevanje posledic je bilo aktiviranih 19 poklicnih in prostovoljnih gasilskih enot, še piše v dnevnem biltenu uprave za zaščito in reševanje.

NOVA STANOVANJSKA SOSESKA MOMENTO V IZOLI: 175 moderno oblikovanih stanovanj na izjemni lokaciji - izkoristite priložnost, rezervirajte posvet na info točki!

Moderno zasnovana stanovanjska soseska, ki se bo nahajala v Izoli na območju Livad, predvideva gradnjo 175 stanovanj v izmeri od 50 do 250 kvadratnih metrov uporabne površine. Soseska vila blokov oziroma manjših stolpičev bo ponudila visoko kakovost bivanja z ločenimi vhodi in dvigali, estetsko oblikovana, istočasno pa tudi funkcionalna stanovanja, ki bodo z umeščenostjo v samo mesto in z zeleno okolico, prinesli kakovost bivanja sredi mesta, na odlični lokaciji, praktično sredi obalnih mest.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija