POSKUSITE PRIKUPNE ROČNO IZDELANE PIRHE: V kavarni in slaščičarni Café Central je zaživela pisana velikonočna pravljica

Piran

Velikonočni čas je čas otrok. Nasmejani obrazi med barvanjem velikonočnih jajc in iskanjem skritih čokoladnih zajčkov so najlepši del praznikov. V Hotelih LifeClass so letos pripravili pomladno dekoracijo, ki bo gostom popestrila bivanje, lokalnim obiskovalcem pa polepšala kratek obisk.

Prostorna kavarna in slaščičarna Café Central v sklopu Hotelov LifeClass Portorož, ki neprekinjeno deluje že od 70. let prejšnjega stoletja, bo tako letos prvič preoblečena v pisane in vesele barve pomladi.

Vabljeni, da si pravljični ambient ogledate tudi sami, pri tem pa ne pozabite poskusiti izjemnih, ročno izdelanih velikonočnih jajčk, ki so prav posebna zaradi svoje sestave in pisane dekoracije. Poleg jajčk pa so letošnja novost tudi velikonočne pletenice z dodatkom orehov ali s čokolado in lešniki.

Café Central sicer svoje goste že leta navdušuje z različnimi sladkimi mojstrovinami, med katerimi velja omeniti slastne makrone, pester izbor domačih sladic in najbolj zaželeno in izvirno monoporcijo Tartina. Gre za sladico, ki je leta 2019 obeležila 250-letnico smrti velikega skladatelja in violinista, rojenega v Piranu, Giuseppeja Tartinija. Ta slastna kreacija združuje pristne lokalne sestavine – temno čokolado, marmelado črnih oliv, limono, mandlje in karamelo.

www.lifeclass.net / 05 692 90 01 / booking@lifeclass.net