POSKUS UBOJA NA ČRNEM KALU: 23-letnika udaril z macolo po glavi

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 37 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 192 klicev. Obravnavali so eno prometno nesrečo, v kateri je nastala premoženjska škoda in zasegli eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in pet tatvin. 5-krat so intervenirali zaradi kršitev javnega reda in miru.

V Portorožu je bil včeraj dopoldan na pločniku vinjen moški. Kljub opozorilom policistom kraja ni zapustil in je naprej vznemirjal ljudi. 38-letniku so odredili pridržanje in mu izdali plačilni nalog.

Včeraj popoldan so bili policisti obveščeni, da je na gradbišču v Črnem Kalu zaradi spora sodelavec z macolo udaril po glavi 23-letnega državljana Kosova, ki prebiva v Sloveniji. Z razpočno rano so ga odpeljali v bolnišnico. Po opravljenih razgovorih in zbranih obvestilih sledi storilcu kazenska ovadba za poskus uboja.

Včeraj popoldan so izolski policisti ustavili 48-letnega voznika osebnega avtomobila, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Na Belokriški cesti v Portorožu je nekdo vlomil v hišo. Storilec je vse premetal in ukradel diaskop Carl Zeiss 85t FL s stojalom, 450 evrov in kosilnico na nitko znamke Stihl.

#ostanidoma

"Prebivalce pozivamo, da se držijo vseh samozaščitnih ukrepov in upoštevajo priporočila, ukrepe in odredbe," še opozarjajo in dodajajo na PU Koper.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija