POSKRBITE ZA VAREN IN LAHEK KORAK: Mega s Sermina nudi pestro izbiro delovne in zaščitne obutve

Koper

Stopala so najmočnejši člen človeškega telesa, ki morajo nositi vašo celotno telesno težo, vzdrževati pokončno držo in skrbeti za stabilnost ter ravnotežje. Za mišice stopala, njihovo delovanje in upiranje bremenu telesa je treba pazljivo skrbeti, a se stopalom nasploh namenja občutno premalo pozornosti. Kakovost čevljev, ki jih izberete, naj bo prioriteta, saj lahko napačna izbira poleg nelagodja povzroči tudi slabo držo in resne zdravstvene težave. Ključnega pomena je, da čevlji zagotavljajo stabilnost stopal in jih ščitijo pred povečano obremenitvijo. Podjetje Mega s Sermina nudi pestro ponudbo kvalitetne delovne in zaščitne obutve za brezkompromisno varnost in maksimalno udobje nošenja. Poleg zahtevanih tehničnih lastnosti, v Megi obenem zagotavljamo atraktiven in eleganten izgled čevljev, ki ne razočara še tako zahtevnega kupca. Oglejte si njihove čevlje in ugotovite, kateri so najbolj primerni za vašo dejavnost oziroma delovno področje. Vsem strankam je na voljo tudi svetovanje. Zahvalite se svojim malim bojevnikom – vašim stopalom – in jim privoščite obutev, ki jo zaslužijo.

Bi igrali košarko v čevljih za golf, uporabljali plavutke za tek na 100 metrov ali obuli sandale za smučanje? Seveda ne. Prav tako je ustrezna delovna in zaščitna obutev ključnega pomena za vašo varnost in preprečevanje poškodb. Pomislite nase kot na športnika, ki potrebuje posebno obutev za svoj šport. Vaši športni čevlji so lahko udobni, vendar morda niso primerni za vaše delovno okolje.

Prava in prilagojena obutev vam lahko pomaga, da se izognete številnim splošnim nevarnostim, kot so na primer nezgode zaradi težkih predmetov, ki padejo na vaša stopala. Zaradi napačne obutve lahko tudi zdrsnete in padete, kar povzroči več poškodb. Vaši čevlji morajo biti vsestranski in nuditi varno, udobno ter brezskrbno opravljanje dela v različnih pogojih in vremenskih razmerah.

Poškodbe stopal pri delu nastanejo na primer kot posledica vbodov, ureznin, zdrsov, padcev … Med delavci so pogosti tudi žulji, vraščeni nohti ali preprosto utrujena stopala. Čeprav se omenjena stanja ne obravnavajo kot poškodbe pri delu v ožjem pomenu besede, imajo lahko resne posledice za zdravje in varnost na delovnem mestu, saj med drugim povzročajo nelagodje in bolečino.

Primerna obutev je pomembna ne le za udobje stopal, ampak tudi za splošno počutje, saj neustrezna obutev lahko povzroči ali poslabša obstoječe težave s stopali. Nesreča nikoli ne počiva in še najbolj brezskrben vsakdanjik lahko pretrese poškodba. Zato zaščitite svoje dobro počutje in zdravje tudi na delovnem mestu. Obiščite Mego in poskrbite, da bodo vaša stopala ostala spočita in brez večjih bolečin tudi v najbolj zahtevnih delovnih pogojih. Zagotavljajo vam, da ne boste razočarani!

V kolikor potrebujete pomoč in svetovanje pri izbiri ustrezne zaščitne obutve, obiščite razstavni salon Mega v Kopru, Sermin 71e.