POSEL NA OBALI 2019: Trst in Portorož gostita trilateralni poslovni forum

Piran

Trst in Portorož bosta od 25. do 27. septembra gostila trilateralni poslovni forum, namenjen malim in srednje velikim podjetjem. Dogodek je rezultat skupnih prizadevanj ruskih, slovenskih in italijanskih institucij, podjetij in strokovnjakov, da se zgradi mednarodna mreža poslovnih subjektov, znanj in odnosov.

Namen dogodka, imenovan "Posel na Obali 2019", je ponuditi sodelujočim podjetjem in strokovnjakom platformo za srečanja in sestanke, ki bo omogočila poglobitev skupnih poti sodelovanja, pa tudi izmenjavo znanja in izkušenj ter najboljših praks. Ruska delegacija, ki jo bodo na prireditvi spremljali predstavniki lokalnih uprav Moskve, Lipetzka, Kurska in Dagestanske, bo ena največjih ruskih delegacij malih in srednje velikih podjetij, ki so kdaj prispele v Evropo.

Čeprav je forum formalno tristranski, organizatorji pričakujejo in pozdravljajo tudi sodelovanje podjetij iz drugih držav. Podjetja iz Hrvaške, Makedonije, Srbije in Tunizije so že potrdila svojo prisotnost.

Po mnenju organizatorjev dogodka je forum "Posel na Obali 2019" več od klasičnih poslovnih konferenc, saj udeležncem omogoča, da postanejo vidni na najvišji možni ravni, kar je ponavadi rezervirano za uveljavljene in velike "igralce" iz domiciljnih držav, obenem pa okrepi prijateljstvo in sodelovanje med sodelujočimi državami.

Forum se bo odvijal v treh dneh in v dveh fazah:

25. septembra je otvoritev dogodka v hidrodinamičnem centru starega tržaškega pristanišča s pričetkom ob 9. uri (Centrale Idrodinamica del Porto Vecchio di Trieste;

26. septembra bo posvečena tehnologiji in start-upom, ko bo na svojem sedežu BIC Inkubator FVG gostila rusko delegacijo;

27. septembra se bo forum nadaljeval v hotelu Slovenija v Portorožu. 

V treh dneh organizatorji gostijo približno dvesto udeležencev. Številna sodelujoča podjetja delujejo v različnih blagovnih sektorjih, vendar bo poseben poudarek namenjen industrijskemu segmentu, tehnologijam, logistiki, trgovini na drobno ter prehrambeni industriji.

Udeležba na sestankih je možna le ob registraciji in izdaji značke s strani organizacije. Vsi zainteresirani lahko dodatne informacije dobijo pri organizatorju dogodka Andrei Pirasu (andrea.piras@studiozunarelli.com).

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija