PORTOROŠKA HOTELIRKA SAMA NAREDILA RED: Tako ju je prestrašila, da je eden padel po tleh  

Kronika

V Portorožu je nekdo ukradel dve kolesi Giant, last hotela. Zaposlena je tatvino opazila in stekla za osebama, pri tem pa je eden od njiju padel. Zaposlena je oba dohitela in dobila kolesi nazaj, storilca pa sta pobegnila. Policisti obravnavajo kaznivo dejanje poskus drzne tatvine.

Včeraj ob 15.50 je na relaciji Dutovlje–Skopo tovorno vozilo zapeljalo s ceste. Na kraju so policisti ugotovili, da je 47-letnik zapeljal na desno bankino, nakar je sunkovito zavil v levo, kjer je prebil varnostno ograjo. Z vozilom je zapeljal osem metrov s ceste, kjer se je prevrnil na levi bok. Voznik je sam prišel iz kabine in ni bil poškodovan. Opravljen preizkus alkoholiziranosti je pokazal rezultat 1,16 mg/l izdihanega zraka. Sledi enotni obdolžilni predlog za vse kršitve.

Zvečer je v koprskem lokalu moški nadlegoval goste, kričal, grozil in zmerjal. Ker se ni hotel umiriti, so mu odredili pridržanje. 25-letniku sledi plačilni nalog za več kršitev.

V Luciji je nekdo ukradel neregistriran zaklenjen električni skuter znamke Super soco, tip TC1/1/1, metalno modre barve, vreden 3150 evrov.

V Kopru so zasegli skuter Piaggio 50 41-letniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Z avtobusa je nekdo v Luciji ukradel gotovino, ki jo je imel voznik ob sedežu.

Sicer pa so policisti Policijske uprave (PU) Koper v zadnjih 24 urah intervenirali v 55 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 162 klicev. Obravnavali so osem prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in štiri tatvine, zaradi kršitev javnega reda je bilo osem intervencij. Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 47 ilegalnih prehodov državne meje.

BONUS VIDEO: Kako so izolski prvošolčki preživeli prvi šolski dan?

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija