PORODNIČAR ČESA TAKEGA ŠE NI VIDEL: Začutila je pritisk v očesu in ugotovila, da zrklo ni tam, kjer bi moralo biti (VIDEO)

Trendi

23-letna Bethany Collins je dobila sintetični hormon oksitocin, ki pomaga stimulirati mišice maternice in povzroča kontrakcije, da pospeši porod. Kljub temu se Bethanyin maternični vrat še vedno ni odpiral. Dobila je močne popadke in ker se je otroku v nekem trenutku srčni utrip upočasnil, se je odločila za porod z epiduralno analgezijo, ki velja za najučinkovitejši način lajšanja porodnih bolečin. Po potisku na vso moč je Bethany začutila močan pritisk v levem očesu in ugotovila, da je nekaj narobe. Zrklo ni bilo tam, kjer bi moralo biti.

Bethanyin porodničar je rekel, da česa takega še ni videl, zato se je odločil poklicati optometrista, da pogleda oko. "Rekla sem mu, da me ne boli, vendar me je kar naprej gledal v oko. Pripeljal je druge zdravnike in vsi so me pregledali. Vsekakor sem bila glavna tema pogovorov tistega dne," je dejala Bethany.

Stanje se je čez noč še poslabšalo. "Naslednji dan me je optometrist ponovno pregledal in tudi on pripomnil, da česa takega še ni videl," je povedala Bethany in dodala, da naj bi se zrklo premaknilo iz očesne votline zaradi močnega pritiskanja med porodom.

@clydestinks69 My doctor said, “wow, I’ve never seen this happen before! ????????” but now I have miss Phoebe ???? & yes, my eye went back 6 weeks later ???? #greenscreen #fyp #babiesoftiktok #pregnanttiktok #pregnant ♬ original sound - ????

Po dveh tednih je opazila izboljšanje. Na srečo se je Bethanyjino oko vrnilo v votlino in zdaj vidi normalno. Danes uživa materinsko življenje. "Šest tednov je trajalo, da se je moje oko končno vrnilo na svoje mesto," je zaključila Bethany.

Video, objavljen na TikToku, v katerem je Bethany spregovorila o svojih dodatnih mukah med porodom, je zbral več kot 2 milijona ogledov in preko 300.000 všečkov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija