PORNHUB S PROVOKATIVNO REKLAMO: Za vsak ogled tega porniča bodo donirali za čiščenje oceanov (VIDEO)

Svet

Ena najbolj vročih spletnih strani Pornhub je pred nekaj dnevi lansirala kampanjo z imenom 'The dirtiest porn ever' (ang. 'Najbolj umazan pornič doslej'), v sklopu katere želijo prispevati k očiščenju svetovnih oceanov, ki se dušijo v plastiki. V ta namen so posneli film za odrasle na eni najbolj umazanih plaž na svetu, za vsak njegov ogled pa bodo namenili donacijo podjetju Ocean Polymers, ki si prizadeva najti trajnostno rešitev za odstranjevanje in predelavo oceanskih odpadkov.

Kot so zapisali v svojem promocijskem videu, "vsako leto na plaže naplavi več kot 6 milijonov ton odpadkov, ki ogrožajo te že tako krhke ekosisteme. Zato smo se odločili, da naredimo nekaj glede tega." V porniču, s katerim se bodo lotili reševanja svetovnega problema, nastopa priljubljen amaterski par LeoLulu.

V spodnjem predogledu omenjenega filma lahko vidimo cenzurirano verzijo tega, kako si LeoLulu dajeta duška na močno onesnaženi karibski plaži, medtem ko Pornhubova 'sanitarna posadka' čisti smeti okrog njiju. Celotna necenzurirana verzija filma je dostopna na njihovi uradni spletni strani, so še dodali pri Pornhubu.

Si boste ogledali 'polno' verzijo?

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukuruz |  31 .08. 2019 ob  07: 23
Sexata za biznis,sexata za plazo brez smeti....kdaj bo mati pestvala dijo porko?!