PORAZ NA DOMAČIH TLEH: Izolani ostajajo v spodnjem delu razpredelnice (FOTO)

Izola

Rokometaši Dobove so v 6. krogu lige NLB v gosteh premagali Butan plin Izolo s 30:27 (13:15).

Zasedba iz Posavja nadaljuje s sijajnimi predstavami v državnem prvenstvu. Na Obali je dosegla že četrto zmago in je na visokem četrtem mestu prvenstvene letvice, medtem ko ekipa iz Izole ostaja v spodnjem delu razpredelnice s tremi točkami.

Fotogalerija / Zapisnik Liga NLB | 6. krog RD Butan plin Izola - MRD Dobova 27:30 (15:13) Postava in strelci za...

Posted by RD Butan plin Izola on Saturday, October 12, 2019

Izbranci domačega stratega Fredija Radojkoviča so v prvem polčasu nekajkrat vodili za tri gole, v nadaljevanju pa se je odvijal izenačen boj. Do 50. minute je bila tekma povsem odprta (25:25), v prelomnih trenutkih dvoboja pa so na parketu zagospodarili gosti iz Dobove in v 55. minuti povedli z 28:25. Lepo zalogo v golih so zadržali vse do konca obračuna.

[IZJAVI PO TEKMI] Za našo stran smo pridobili izjavi pomočnika trenerja Radojkoviča, Nikolo Kojića in Benjamin Teraš -...

Posted by RD Butan plin Izola on Saturday, October 12, 2019

V zmagoviti ekipi je bil najbolj učinkovit Vladan Lončar z desetimi goli, v poraženi pa neuničljivi Matjaž Brumen s sedmimi zadetki.

Zasedba iz Izole bo v prihodnjem krogu gostovala v Škofji Loki, iz Dobove pa bo gostila Riko Ribnico. Obe tekmi bosta v soboto, 19. oktobra.


* Športna dvorana, gledalcev 360, sodnika: Lah in Sok.
* Butan plini Izola: Logar, Hušić, Jurič 2, Brumen 7 (3), Gačević 1, Poberaj 5, Božič 3, Petrović 1, Gašperšič 5, Novak, Miklavec, Alessio, Beganović 3, Zorič Stepančič, Nikolić, Čolić.
* Dobova: Budalić, Leben, Bradeško 2, Dular, Gerjovič, Markušić 3, Kovacs, Jezernik, Humek, Bura 3, Jazbec, Lončar 10 8), Krnc 1, Kunst 1, Florjančič 4, Sintič 5.
* Sedemmetrovke: Butan plin Izola 3 (3), Dobova 3 (2).
* Izključitve: Butan plin Izola 12, Dobova 12 minut.
* Rdeči karton: Kunst (59.).

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija