POPOLNA ZAPORA SLEMENSKE CESTE V HRVATINIH: Tam trenutno poteka ena od večjih naložb koprske občine

Koper

Na slemenski cesti v Hrvatinih zaradi obnove in izgradnje kanalizacije na odseku med krožiščem v Hrvatinih in krožiščem v Kolombanu trenutno velja popolna zapora. Obvoz je možen skozi Ankaran. Cesta bo predvidoma zaprta do torka, 25. avgusta, so sporočili s koprske mestne občine.

Na slemenski cesti v Hrvatinih na odseku med pokopališčem Sv. Brida in krožiščem v Kolombanu trenutno poteka ena od večjih naložb Mestne občine Koper, vredna 1,43 milijona evrov. Zaradi zapore ceste je spremenjen tudi primestni avtobusni promet, ki se na območju Kolombana (vključuje postajališči Sv. Brida in Lovran) v času popolne zapore ne izvaja. Prebivalci Kolombana lahko v času zapore za avtobusne prevoze uporabljajo postajališče v Hrvatinih.

Prebivalce in uporabnike na koprski občini prosijo, da upoštevajo prometno signalizacijo in navodila izvajalca gradbenih del. V okviru celotnega projekta, ki se je začel junija, bo Mestna občina Koper sicer zgradila tudi manjkajoči del kolesarske in pešpoti. Dela izvajata družbi Grafist in CPK, naložbo pa bodo v celoti sklenili novembra.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
frikofrkic |  20 .08. 2020 ob  23: 53
Lili ne nakladaj, jaz vidim, da se dela se več kot v prejšnjih mandatih, le da ni vse koncentrirano v volilno leto.
Lili |  20 .08. 2020 ob  08: 17
-3
Ena največjih naložb...edina...