POPOLDANSKI 'ŠOV' V IZOLSKEM LOKALU: Posredovati je morala policija

Kronika

Ob 14.30 je v enem od izolskih lokalov kršila javni red in mir 40-letna ženska. Bila je pod vplivom alkohola in se ni umirila niti po prihodu policistov na kraj. Odredili so ji pridržanje in izdali plačilni nalog za več kršitev.

Fotografija je simbolična.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 46 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 115 klicev. Obravnavali so osem prometnih nesreč z materialno škodo, dve z lažjimi poškodbami in eno s smrtnim izidom, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in pet tatvin, zaradi kršitev javnega reda je bilo sedem intervencij.

V Portorožu so ukradli zložljivo kolo, vredno 200 evrov. V Ankaranu so ukradli električno kolo znamke TREK, modro-črne barve, vredno 7000 evrov. V Kopru so ukradli moped, registrskih številk KPFD-07, vreden 1800 evrov.

Na mejnem prehodu Dragonja so policisti ob 19. uri zasegli osebni avto 47-letnemu Ljubljančanu, ker so mu potekle vse kategorije na vozniškem dovoljenju. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 14 ilegalnih prehodov državne meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija