POPOLDAN NA PRIMORSKEM DVE NESREČI S PREVRNJENIM VOZILOM: Eno osebo prepeljali v izolsko bolnišnico

Kronika

Ob 15.36 je bilo ob regionalni cesti Selo–Potoče v občini Ajdovščina opaženo na streho prevrnjeno osebno vozilo. Posredovali so gasilci GRC Ajdovščina, ki jih je ob prihodu pričakalo presenečenje: vozilo je bilo poškodovano, a prazno, poroča Uprava za zaščito in reševanje na svoji spletni strani. S policisti in reševalci NMP Ajdovščina so preiskali okolico, a udeležencev nesreče niso našli. Gasilci so na poškodovanem vozilu opravili protipožarno zaščito.


Fotografija je simbolična.

Slabo uro kasneje, ob 16.25, pa je na regionalni cesti med Senožečami in avtocestnim izvozom Senožeče, občina Divača, voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestišča in se prevračal po bližnjem travniku. V nesreči je bila ena oseba telesno poškodovana.

Gasilci ZGRS Sežana in PGD Senožeče so zavarovali mesto nesreče, nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev, odklopili akumulator na uničenem vozilu, razsvetljevali mesto nesreče, pomagali policiji reševalcem in cestni službi ter postavili vozilo na kolesa. Ekipa NMP Sežana je poškodovano osebo skrbela in prepeljala v izolsko bolnišnico, še poroča spletna stran Uprave za zaščito in reševanje.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija