POPLAVE V BOSNI ODNESLE ŽIVLJENJE 6-LETNIKA: Mati je skočila za njim, a ji ni uspelo, iskanje ustavljeno (FOTO, VIDEO)

Svet

Poplave v Bosni in Hercegovini so danes zahtevale prvo smrtno žrtev. V kraju Begov Han pri Žepčah je šestletnik ponesreči padel v potok, ki je narasel zaradi poplav. Njegova mati je skočila za njim, a ji fanta ni uspelo rešiti, poročajo mediji v BiH.

V BiH je popoldne potekalo iskanje dečka, ki je padel v potok v Begovem Hanu, poroča novičarski portal klix.ba. V iskalni akciji sodelujejo tudi prebivalci, ki pregledujejo potok do ustja v reko Bosno. Pred ustjem so postavili tudi mreže, zaenkrat pa so našli samo fantovo kolo, navaja portal. Kot neuradno dodaja, naj bi do nesreče prišlo, ko je fant kolesaril v bližini svojega doma in izgubil ravnotežje ter padel v potok. Mati je skočila za njim in ga poskušala rešiti vendar ji ni uspelo. Odpeljali so jo v bolnišnico.

Stanje na poplavljenih območjih v BiH se danes postopoma normalizira, a so razmere še vedno težke na območjih Prijedora in Sanskega Mosta na severozahodu države, kjer reka Sana ogroža več sto stanovanjskih in gospodarskih objektov, je poročala hrvaška tiskovna agencija Hina.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija