POOSTREN NADZOR KOPRSKIH POLICISTOV: Koliko so največ pokazali radarji?

Kronika

Včeraj so koprski policisti izvajali poostren nadzor. Kontrolirali so predvsem hitrost in preverjali vožnjo pod vplivom alkohola in droge, uporabo varnostnih pasov med vožnjo ter uporabo mobilnih telefonov med vožnjo.

Nadzor so izvajali na območju Obale ter hitre ceste in avtoceste.

Kot so zapisali na PU Koper, je vzpodbudno, da pri kontroli ni bilo ugotovljenih pretiranih prekoračitev hitrosti, prav tako ne vožnje pod vplivom alkohola in nespoštovanja odloka o omejitvi oz. preprečevanju nalezljive bolezni covid-19. Izvedli so 39 alkotestov, ki niso pokazali prisotnosti alkohola v izdihanem zraku.

Kljub temu pa so ugotovili 16 kršitev hitrosti v naselju, 21 kršitev uporabe mobilnih telefonov med vožnjo in devet kršitev neuporabe varnostnega pasu med vožnjo. Med nadzorom so ugotovili še štiri kršitve nepravilnega prehitevanja tovornih vozil, poteka veljavnosti prometnega dovoljenja ter dve kršitvi odloka o preprečevanju nalezljive bolezni.

Dan prej, v ponedeljek, 9. novembra, pa so prometni policisti izvedli poostren nadzor nad spoštovanjem omejitev hitrosti in pri tem ugotovili 21 kršitev. Od tega 19 v naselju in dve na avtocesti. Najvišja izmerjena hitrost v naselju je bila 87 km/h.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija