PONOVNI INCIDENT OB PREVERJANJU POGOJA PCT: "Dolžan si mi dokazati, da nimaš spolno prenosljivih bolezni!" (FOTO, VIDEO)

Slovenija

V Sloveniji se še vedno nadaljujejo "napadi" na nič hudega sluteče uslužbence bencinskih servisov, ki s preverjanjem pogoja PCT zgolj opravljajo svoje delo. Tokrat je ponovno prišlo do verbalnega napada študenta, zaposlenega na enem izmed bencinskih servisov, ki je pri stranki želel preveriti izpolnjevanje pogoja PCT. Ta mu potrdila ni želela pokazati, od njega pa je zahtevala ime in priimek ter pojasnilo, zakaj in v čigavem imenu to preverja.

"Od mene zahtevaš nekaj neustavnega in protizakonitega," je študentu navrgla stranka. "Jaz imam tukaj svoja pravila, dolžan si mi dokazati, da nimaš spolno prenosljivih bolezni, kot npr. HIV, sifilis, gonoreja ..." je nadaljevala svoj verbalni napad. "Jaz sem napisala svoja pravila, tako, kot jih pišete vi," se je še naprej usajala nad študentom, ki mu je ob tem bilo vidno nelagodno. Šla je celo tako daleč, da ga je vprašala, če dela "preko študenta," ker starši nimajo denarja. "Bejži na ulico, berači," mu je še zabrusila. 

Objavil/a Bodi Jelena dne Nedelja, 19. september 2021

Sodelavec se je nato študentu postavil v bran in ji dejal, da so pravila takšna, kot so, zanje pa ni kriv študent. Z njim se ni želela pogovarjati in odvrnila, da smo "krivi vsi," zatem pa je vse prisotne obtožila, da so "hitlerčki," ki sodelujejo pri "genocidu slovenskega naroda". Celotno dogajanje je posnela z mobilnim telefonom in ga kasneje delila na socialnih omrežjih.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
magik |  28 .09. 2021 ob  11: 53
12
Precej mlačen odziv zaposlenih na Petrolu...takoj brez omahovanja bi morali stopiti fantu v bran in preprečiti neki x osebi, da očitno brez maske v zaprtem prostoru vehementno "pljuva" okoli sebe in vsepovprek žali.
Ženska je s to objavo sama sebe osmešila in se dobesedno prijavila organom pregona...upam, da je vsaj policija ukrepala, če že Petrolovci niso znali drugega, kot se opravičevati za to kar je prav, da počnejo.
Piero Panin |  27 .09. 2021 ob  20: 50
23
Bodi pameten fantina,krsila je kar nekaj tvojih pravic in lepo dokumentirala z telefonom,zato jo lahko tozis al preganjas
Imperio  |  27 .09. 2021 ob  16: 13
29
Koza je pobegnila iz štale in je napadla mladega študentka.
Mali študentek ni nič kriv, če ima gospa rogove. Če gospa pozna vse spolne bolezni (prav vse je imela) je razumljivo, da ji je nekdo (verjetno mož) rogove nasadil.
Toni |  27 .09. 2021 ob  15: 58
35
Ta gospa ima resne tezave, zdravniska pomoc bi ji prav prisla! To ni normalno. Fantu pa vsa podpora za mirno kri bravo. Kdo drugi bi ji .....
vseved |  27 .09. 2021 ob  15: 40
30
KAJ TAKEGA SI TAM OD KAMAR JE PRIŠLA NE B UPALA !
Silvana63 |  27 .09. 2021 ob  15: 28
33
Ajoj! Došla žena da nas uči ustavu! Odakle došla? Došla zato da ona nije na ulicu doma išla?
Škoda da se ne predstavi najprej "gospa" pravnica, ki zna težit in poniževat študenta. Bedna neka žena, skrita za gsmom! Junačino!