PONOČI VLOMILI V VOZILO V ŠMARJAH: Nepridipravi ukradli službeno torbo z denarjem, ki je bila na zadnjih sedežih

Kronika

Ponoči je nekdo vlomil tudi v vozilo, parkirano v Šmarjah. Odnesel je službeno torbo s službenim denarjem. Torba je bila odložena na zadnjem sedežu vozila, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Fotografije so simbolične. 

Koprski policisti zato svetujejo: "Torbic, kovčkov in drugih predmetov ne puščajte na policah, sedežih ali na drugih vidnih mestih. Ti predmeti so vaba za tatove. Varneje bodo shranjeni v prtljažniku. Zlatnina, denar, bančne kartice in dokumenti ne sodijo v predale vozila. Predmeti v vrečki ali torbici, ki sicer niso dragoceni, so lahko vaba za storilce, saj ti ne vedo, kaj je v vrečki ali torbici. Povzročena materialna škoda bo v tem primeru večja, kot je vrednost odnesenih predmetov.

Prtljago naložite v vozilo tik pred potovanjem. Ne puščajte prtljage na strehi avtomobila. Ne puščajte ključev v avtomobilu brez nadzora, tudi če zapustite vozilo le za hip. Ko zapuščate vozilo, zaprite vsa okna in vrata ter obvezno zaklenite vozilo, prtljažnik in pokrov posode za gorivo."

Fotografije so simbolične. 

V Ankaranu je nekdo vlomil v stanovanje in odnesel gotovino.

V Kopru je nekdo ukradel zaklenjen moped znamke Piaggio, tip Zip 25, reg. št. KP 1D-4F, črne barve. Moped je vreden 1000 evrov. V Luciji pa je nekdo ukradel kolo znamke Nakamura Platinum, temno sive barve, vredno 460 evrov.

Nekdo je vlomil v lokal v Sežani in odnesel dnevni izkupiček ter nekaj alkoholnih pijač.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija